Facebook Pixel Τρέλανε τον κόσμο ο "γιατρός"!
| 2017-06-25 15:30:00

Τρέλανε τον κόσμο ο "γιατρός"!

Τρέλανε τον κόσμο ο "γιατρός"!

Ο Βαλεντίνο Ρόσι κέρδισε στο GP της Ολλανδίας κι έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα του Moto GP!

Ο «γιατρός» εκκινούσε 4ος σήμερα, έμεινε κοντά στον πρωτοπόρο Ζαρκό στην αρχή, από το μέσο και του αγώνα πέρασε μπροστά και παρά το γεγονός πως στο τέλος το grand prix κρίθηκε βρόχινο και οι συνθήκες έγιναν πάρα πολύ δύσκολες με τον Πετρούτσι να τον προσπερνά, επανέκτησε την πρωτοπορία και διεύρυνε το σερί νικών του σε 21 ολόκληρα χρόνια (1996 η πρώτη)! 

Ο Ρόσι πήρε τη νίκη στο Ολλανδικό GP και έφτασε τις 115 και χρειάζεται άλλες επτά για να βρεθεί στην κορυφή της σχετικής λίστας ξεπερνώντας τον Αγκοστίνι (έχει 121).

Πίσω του τερμάτισε ο ασύλληπτος, πραγματικά, φέτος Ντανίλο Πετρούτσι, ο οποίος με τη δορυφορική Ducati κάνει πράγματα και θαύματα, ενώ τρίτος ήταν ο Μαρκ Μάρκεθ, ο οποίος στο τέλος με μια «αντρίκια» προσπέραση στον Κράτσλοου κατάφερε ν’ ανέβει στο βάθρο.

Ο Κράτσλοου ήταν 4ος, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο 5ος (αλλά ανέβηκε πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα!) και οι Μίλερ, Άμπραχαμ, Μπαζ, Ιανόνε, Αλέιξ Εσπαργκαρό συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα, από την οποία απουσίαζε ο Μάβερικ Βινιάλες, που είχε μια πάρα πολύ επικίνδυνη πτώση κι ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα.

Αυτή η εξέλιξη έβαλε φωτιά και στην κατάταξη αφού τους τέσσερις πρώτους τους χωρίζουν έντεκα βαθμοί την ώρα που δεν έχουμε φτάσει ούτε στα μισά της χρονιάς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags