Facebook Pixel Nα σου πω μια ιστορία...
| 2011-07-20 19:22:00

Nα σου πω μια ιστορία...

Nα σου πω μια ιστορία...

Ο Βασίλης Σκουντής συνεχίζει να... ζηλεύει τον Αργεντινό ψυχαναλυτή Χόρχε Μπουκάι και γράφει την 4η ιστορία από τους 12 νέους φίλους του απ' όλον τον κόσμο! Από Γκάμπια μεριά αυτή την φορά...
 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ: Σας γράφω από το Βερολίνο, πλέον και (σας έχω προειδοποιήσει ότι) θα σας ζαλίσω για κάμποσες μέρες, μεταφέροντας σας ιστορίες απ' όλον τον κόσμο. Τύχη αγαθή, που λένε (και το εννοώ διότι τέτοιες εμπειρίες είναι όντως συναρπαστικές) με έφερε εδώ και στη Φραγκφούρτη, ως τον μοναδικό Έλληνα προσκεκλημένο σε ένα εκπαιδευτικό δημοσιογραφικό ταξίδι το οποίο διοργανώνουν η γερμανική κυβέρνηση και το ινστιτούτο Γκαίτε. Ξαφνικά, λοιπόν, μαζευτήκαμε δημοσιογράφοι του αθλητικού ρεπορτάζ από 13 διαφορετικές χώρες, κάποιες από αυτές μάλιστα συνιστούν πολύ ξεχωριστές περιπτώσεις διότι απλούστατα είναι ανεξερεύνητες από την καθημερινότητα μας ή ακόμη και άγνωστες!

Σας συστήνω λοιπόν τους καινούργιους φίλους μου ζητώντας από τον καθένα -στο πλαίσιο αυτής της παγκοσμιοποιημένης σχέσης μας- να διηγηθεί μια ιστορία από τον αθλητισμό της πατρίδας του, για λογαριασμό των αναγνωστών του Gazzetta.gr. Κάποιες από αυτές έτυχε να έχουν και ελληνικό ενδιαφέρον ή απλώς συγγένεια και σχέση με την Ελλάδα όπως συμβαίνει και με την τέταρτη, κατά σειρά, την οποία υπογράφει ο μεγαλύτερος σε ηλικία (49 ετών) και συνάμα πιο πολυλογάς, κεφάτος, και αλέγρος τύπος αυτής της μυστήριας παρέας: ο Πίτερ Γκόμεζ από τον ραδιοφωνικό σταθμό «West Coast Radio» της Γκάμπια.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags