Facebook Pixel Έχασε το ματς και το μετάλλιο η Ελλάδα
Άλλα Σπορ
| 2017-07-29 17:08:00

Έχασε το ματς και το μετάλλιο η Ελλάδα

Έχασε το ματς και το μετάλλιο η Ελλάδα

Η Εθνική Ανδρών στο πόλο δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκε από τη Σερβία στο μικρό τελικό με 11-8.

Πριν καν συμπληρωθούν 2 λεπτά αγώνα, η Σερβία με γρήγορες επιθέσεις έπιασε στον ύπνο τους Έλληνες πολίστες και προηγήθηκε με 3-0! Το τάιμ άουτ του Θοδωρή Βλάχου ξύπνησε την εθνική που μείωσε σε 3-2 αλλά δεν ισοφάρισε και πάντα ήταν σε θέση «κυνηγού».

Με τέρματα από τους Πιέτλοβιτς και Ούμποβιτς οι Σέρβοι ξέφυγαν και πάλι με τρία τέρματα για να μειώσει ο Βλαχόπουλος στον παραπάνω σχεδόν με τη λήξη της πρώτης περιόδου διαμορφώνοντας το 5-3.

Στην 3η περίοδο η Ελλάδα έκανε το δικό της καλό παιχνίδι.

Βρήκε γκολ, έβγαλε άμυνες, αλλά είχε και γκίνια αφού κάποιες στιγμές ξανά το δοκάρι στέρησαν την ευκαιρία να κλείσει η «ψαλίδα» στο σκορ, ενώ από την άλλη σε 2 επιθέσεις οι Σέρβοι σκόραραν στο φινάλε των επιθέσεων και κρατούσαν το +3 (10-7).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα τέρμα, με την Εθνική να μην μπορεί να κάνει την αντεπίθεσή της και την Σερβία να φτάνει εν τέλει στο χάλκινό μετάλλιο, επικρατώντας με 11-8.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 1-2, 3-3, 1-1

Ελλάδα: Φουντούλης 3, Βλαχόπουλος 2, Γενηδουνιάς 1, Δελακάς 1, Ποντικέας 1.

Σερβία: Ραντέλοβιτς 2, Πιέτλοβιτς 2, Φιλίποβιτς 1, Μάντιτς 1, Τσουκ 1, Ράσοβιτς 1, Πρλαΐνοβιτς 1.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags