31/07/17 - 12:53

Δύο χρυσά και ένα αργυρό για την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες επιτυχίες για την ελληνική ιστιοπλοία στο Ανοικτό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκαφών 420. Στους άνδρες, οι Τέλης Αθανασόπουλος και Δημήτρης Τασσιός κατέλαβαν την πρώτη θέση!

Δύο χρυσά και ένα αργυρό για την Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό! (ΒΙΝΤΕΟ)
13.910views 0shares

Στις Νεανίδες η Ελλάδα έκανε το 1-2. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Αριάδνη-Παρασκευή Σπανάκη και Μυρτώ Παπαδοπούλου και το αργυρό οι Μελίνα Παππά και Μαρία Τσαμοπούλου.

Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Ισπανίδες Guilietta Lang και Tess Provenzal.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Στους άνδρες μετά τους Τέλη Αθανασόπουλο και Δημήτρης Τασσιό, στη δεύτερη θέση κατετάγησαν οι Ιταλοί Edoardo Ferraro και Francesco Orlando, ενώ στην τρίτη θέση οι Ισραηλινοί Tal Shariti Sade και Noam Homri.

Στις γυναίκες, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ισπανίδες Maria Caba και Pilar Caba. Στη δεύτερη θέση είναι οι συμπατριώτισσές τους, Marta Garrido-Clara Llbres βαθμούς και στην τρίτη θέση οι Αμερικανίδες Emma Kaneti και Ciara Rodriguez-Horan. Όμως στη βαθμολογία για τα ευρωπαϊκά πληρώματα, τρίτες πίσω από τις Ισπανίδες τερμάτισαν οι Γαλλίδες Violette Dorange και Camille Orion (4ες στη γενική βαθμολογία-OPEN).

Από τα ελληνικά πληρώματα στην καλύτερη θέση βρέθηκαν η Ευαγγελία Δρούγκα και Μαρία Βαρδαλή και πιο συγκεκριμένα στην 4η θέση στην Ευρώπη και 5η στη γενική κατάταξη – OPEN.  


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ