Facebook Pixel "Nτροπή για το ευρωπαϊκό χάντμπολ αυτό που έγινε, αλήτης ο Ουκρανός παρατηρητής"
| 2017-08-02 14:14:00

"Nτροπή για το ευρωπαϊκό χάντμπολ αυτό που έγινε, αλήτης ο Ουκρανός παρατηρητής"

"Nτροπή για το ευρωπαϊκό χάντμπολ αυτό που έγινε, αλήτης ο Ουκρανός παρατηρητής"

Η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών Κ17 αποβλήθηκε από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην ΠΓΔΜ, μετά την απόφαση της ομοσπονδίας να αποχωρήσει από τους αγώνες, λόγω της παρουσίας Σκοπιανών αθλητριών με την ονομασία «Μακεδονία» στις φανέλες τους.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τον υπεύθυνο της ελληνικής αποστολής κ. Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος μιλώντας στον ARENA FM 89,4 τόνισε:

«Πήραμε την απόφαση σε απόλυτο συγχρονισμό με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και μάθαμε ότι μας απέβαλλαν από το πρωτάθλημα. Καταγγέλλω τη στάση του Ουκρανού παρατηρητή ονόματι Κονοπλιάστι, ο οποίος ήταν εχθρικός εναντίον μας και επέτρεψε στις Σκοπιανές να φοράνε φανέλες με το όνομα «Μακεδονία». Είναι ντροπή για το ευρωπαϊκό χάντμπολ αυτό που έγινε στα Σκόπια και πλέον θα κινηθούμε σε πιο υψηλό επίπεδο, καταθέτοντας έφεση κατά της απόφασης.

Εμείς αναχωρούμε από τα Σκόπια και το μόνο που λυπάμαι είναι ότι αυτά τα κορίτσια, τα δικά μας, δεν κατάφεραν να παίξουν στο ευρωπαϊκό και να δείξουν το ταλέντο τους. Θα τις κερδίζαμε τις Σκοπιανές και αυτές το θεωρούν μεγάλη ντροπή, γι αυτό και προκάλεσαν για να αποχωρήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι έτσι έγινε…»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags