Facebook Pixel Ανατριχίλα στον κόσμο της Formula 1: ο γιος του Σουμάχερ οδήγησε το ιστορικό μονοθέσιο του πατέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2017-08-27 22:10:00

Ανατριχίλα στον κόσμο της Formula 1: ο γιος του Σουμάχερ οδήγησε το ιστορικό μονοθέσιο του πατέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανατριχίλα στον κόσμο της Formula 1: ο γιος του Σουμάχερ οδήγησε το ιστορικό μονοθέσιο του πατέρα του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην πίστα του Σπα στο Βέλγιο λίγο πριν την έναρξη του σημερινού Γκραν Πρι...

Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ, Μικ, οδήγησε το ιστορικό μονοθέσιο της Benetton με το οποίο ο πατέρας του πήρε την πρώτη του νίκη σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια στην πίστα του Σπα.

Ο 18χρονος Μικ, που τρέχει στην Formula 3, οδήγησε το εν λόγω μονοθέσιο για πρώτη φορά πριν δύο εβδομάδες για να προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο event, ενώ εντύπωση προκάλεσε το κράνος που φορούσε, που ήταν το μισό στα χρώματα με τα οποία τρέχει εκείνος και το μισό με τα χρώματα που είχε στο κράνος του ο "Σούμι".

«Όταν έμαθα τι θα οδηγούσα εδώ, δέχθηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Απόλαυσα την οδήγηση αυτού του μονοθέσιου, ήταν συγκινητικό και απολαυστικό παράλληλα», δήλωσε αρχικά στο BBC Sport ο Μικ και συμπλήρωσε: «Είναι σπουδαίο να βλέπω τι έχει πετύχει, όλα όσα έκανε».

Το γεγονός σχολίασε και ο νυν πρόεδρος της FIA και αφεντικό της Ferrari στα χρόνια που έτρεχε για αυτή ο Σουμάχερ, Ζαν Τοντ, λέγοντας: «Τι έντονα συναισθήματα, αγαπημένε Μικ, μου χάρισε το να σε δω σήμερα στο Σπα στο μονοθέσιο του Μίκαελ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags