Facebook Pixel Αχτίδα φωτός για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού
Άλλα Σπορ
| 2017-09-12 22:50:00

Αχτίδα φωτός για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Αχτίδα φωτός για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι άνθρωποι του τμήματος βόλεϊ του Τριφυλλιού. 

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να συγκροτήσουν ομάδα για να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Ο εκπρόσωπος της ομάδας βόλεϊ του συλλόγου Σταύρος Σπύρου στο χθεσινό συμβούλιο της ΕΣΑΠ ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί. Μάλιστα ζήτησε διορία 1-2 ημερών για να κάνει γνωστές τις προθέσεις των υπευθύνων του τμήματος: «Ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού Σταύρος Σπύρου ενημέρωσε το Δ.Σ. για τις εξελίξεις στον αθηναϊκό σύλλογο. Ζήτησε προθεσμία λίγων ημερών για την ανακοίνωση των προθέσεων της διοίκησης του Παναθηναϊκού σχετικά με την συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα» σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση

Οι άνθρωποι του συλλόγου τρέχουν προκειμένου να βρουν 40.000 ευρώ και να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα. Τόσα απαιτούνται για να καταφέρει η ομάδα να διακανονίσει τα ποσά που οφείλονται σε αθλητές και να πάρει άδεια ο φάκελος από την αρμόδια επιτροπή.. Εφόσον βρεθούν τα χρήματα όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα αφού έχει ήδη βρεθεί και το μπάτζετ της νέας σεζόν που θα κυμαίνεται στις 100.000 ευρώ προκειμένου να συγκροτηθεί ομάδα με στόχο την σωτηρία.

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού είναι και η ΕΣΑΠ που θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια, προκειμένου να βρεθεί το ποσό που χρεάζεται. Αυτό φαίνεται και από την σχετική ανακοίνωση μετά το διοικητικό συμβούλιο. «Σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ δεσμεύτηκε να βοηθήσει τις προσπάθειες της διοίκησης του Παναθηναϊκού για να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να αγωνιστεί το πρωτάθλημα 2017-18 θα διεξαχθεί με 11 ομάδες» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Οι άνθρωποι της Λίγκας σκέφτονται και το πλήγμα που θα δημιουργήσει στο πρωτάθλημα ενδεχόμενη απόσυρση του Παναθηναϊκού.

Η όλη στάση της ΕΣΑΠ έρχεται σε αντίθεση με την ΕΟΠΕ, του Γιώργου Καραμπέτσου που δεν ήταν θετική στην παράταση που ζήτησε ο Παναθηναϊκός για να καταφέρει να συγκεντρώσει τα χρήματα και να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Οι «πράσινοι» τελικά απέσυραν τη συμμετοχή τους και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστούν στη Pre League. Παρόμοια στάση με την ΕΣΑΠ τήρησε και η ΕΟΚ που έδειξε ελαστικότητα στην περίπτωση των «πρασίνων». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags