Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερός και πάλι ο Τσιτσιπάς!
| 2017-10-08 10:45:00

Φοβερός και πάλι ο Τσιτσιπάς!

Sportdog Team
Φοβερός και πάλι ο Τσιτσιπάς!

Άλλη μια μεγάλη νίκη και ένας τρομερός άθλος για τον 19χρονο Έλληνα τεννίστα!

Στο κυρίως ταμπλό του πρώτου του ATP Masters 1000 τουρνουά, προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από συγκλονιστική ανατροπή επί του έμπειρου Γιεν-Σουν Λου, στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Shanghai Masters στην Κίνα! 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανήκει στο Top100 και ίσως παραπάνω, αποδεικνύοντάς το με τον πιο πειστικό τρόπο...

Μετά από τη σπουδαία νίκη επί του Νο68 στον κόσμο και φορμαρισμένου, Πίτερ Γκόζοφτσικ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας κέρδισε και τον Γιεν-Σουν Λου, Νο63 της παγκόσμιας κατάταξης, για το βάπτισμα του πυρός σε κυρίως ταμπλό Masters τουρνουά!

Ο Στέφανος, κατέβαλε υπεράνθρωπη προσπάθεια για να ξεπεράσει το εμπόδιο του πολύπειρου και ποιοτικού Λου, ολοκληρώνοντας μια επική ανατροπή με 5-7, 7-6(2), 6-4 μετά από 2 ώρες και 8 λεπτά αγώνα στο court 4 των εγκαταστάσεων της Σαγκάης.

Η αναμέτρηση ήταν συναρπαστική και αμφίρροπη, μέχρι τον τελευταίο πόντο...

Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για ένα ακόμη παιχνίδι, εξαιρετικά δείχνοντας ότι το σερβίς του μπορεί να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του. Με 20 άσους στο ματς και ποσοστό κερδισμένων πόντων στο 84% στο 1ο σερβίς, ο χαρισματικός τενίστας δεν πτοήθηκε από την απώλεια του εναρκτήριου σετ και δούλεψε σκληρά στη συνέχεια, ισοφαρίζοντας τα σετ μετά από ένα εξαιρετικό tie break.

Στο 3ο σετ, ο Στέφανος έσωσε τη μοναδική ευκαιρία για break του Λου και με το break που πέτυχε στο σερβίς του αντιπάλου του, ολοκλήρωσε ελεγχόμενα τη σπουδαία ανατροπή του.

Πλέον, ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο κυρίως ταμπλό του Shanghai Masters και θα κυνηγήσει την πρώτη του ATP νίκη σε main draw.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags