Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς...
| 2017-10-11 17:44:00

Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς...

Sportdog Team
Δεν τα κατάφερε ο Τσιτσιπάς...

Με ψηλά το κεφάλι και απόλυτα ικανοποιημένος από τον στόχο που πέτυχε στην Σανγκάη θα αποχωρήσει από την Κίνα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πολύ οριακή ήττα του από τον Τζον Ίσνερ 7-6(2), 7-6(9) για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά, σε ένα ματς που άξιζε κάτι παραπάνω. 

Ο Τσιτσιπάς απώλεσε τις πρώτες τεράστιες ευκαιρίες στο 5-4 του πρώτου σετ με τον Ισνερ να σερβίρει για να παραμείνει εκεί.

Βρέθηκε στη δεινή θέση του 15-40 με τον Τσιτσιπά να έχει δύο set point αλλά ο πολύπειρος Αμερικανός γύρισε τούμπα την κατάσταση και τελικά κατέκτησε το πρώτο σετ εύκολα στο tie break με 7-2 παρά το γεγονός ότι δεν απείλησε καθόλου το ελληνικό σερβίς.

Πιστός στη στρατηγική και το παιχνίδι του, ο Στέφανος συνεχισε στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο σετ χάνοντας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς.

Και πάλι ήταν ο μόνος που δημιούργησε ευκαιρίες για break και μάλιστα στο πολύ κρισιμο 4-4, δύο συνολικά, πριν κριθεί το ματς σε ένα συγκλονιστικό tie break όπου έχασε τρία set point!

Και αν τα πρώτα δύο, στο 6-5 και στο 8-7, έγιναν στο σερβίς του Ισνερ, ο Στέφανος είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία να τελειώσει το σετ στο 9-8 σερβίροντας για το 1-1 αλλά ούτε και εκεί μπόρεσε να κάνει αυτό που έπρεπε. 

Μοιραία, ο Ισνερ πάτησε εκεί το γκάζι και με τρεις σερί πόντους ήταν αυτός που πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού για μια "γλυκιά" ήττα για τον Στέφανο που, ούτως ή αλλώς, κυνηγούσε την έκπληξη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags