Facebook Pixel Sportdog.gr | Με το δεξί η Σάκκαρη
| 2017-10-11 23:12:00

Με το δεξί η Σάκκαρη

Sportdog Team
Με το δεξί η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια μετά και την πραγματοποίηση της καλύτερης εβδομάδας της καριέρας της στο Wuhan πριν λίγες μέρες, επανεμφανίστηκε στα courts της Κίνας την Τετάρτη, στο Tianjin Open, και έκανε πολύ άνετη νίκη κόντρα στη Φάνγκζου Λίου.

Σε έναν αγώνα που άλλαξε αρκετές φορές ημερομήνια διεξαγωγής καθώς αν και την Δευτέρα έπρεπε να ξεκινήσει το τουρνουά, η βροχή πήγε πίσω ολόκληρο το πρόγραμμα της Κινεζικής διοργάνωσης, και έπρεπε να φτάσει η Τετάρτη για να ξεκινήσουν εν τέλει τις υποχρεώσεις τους οι αθλήτριες από τον 1ο γύρο, η Μαρία εμφανίστηκε απτόητη από την απραξία των τελευταίων ημερών, και με χαρακτηριστική άνεση έκανε το πρώτο βήμα για καλή πορεία στον θεσμό.

Το Νο49 του κόσμου, επιβλήθηκε της ''γηπεδούχου'' Κινέζας Νο148 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από μόλις 50 λεπτά αγώνα, με τελικό σκορ 6-2, 6-1και προκρίθηκε στην επόμενη φάση όπου θα συναντήσει την Αμερικανίδα Κριστίνα ΜακΧέιλ.

Η Ελληνίδα έχασε τα πρώτα games του κάθε set, όμως από εκεί και έπειτα και τις δυο φορές έκανε... περίπατο, αφού δεν έβλεπε την Λίου ικανή να την απειλήσει, και με κρεσέντο κερδισμένων games κατέκτησε 1ο και 2ο set αντίστοιχα.

Πλέον θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΜακΧέιλ Νο65 του κόσμου, η οποία λίγο αργότερα επικράτησε της Γιαπωνέζας Ναό Χιμπίνο με 6-3, 6-3 για να προκριθεί επίσης στον επόμενο γύρο του Tianjin Open.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags