Facebook Pixel Sportdog.gr | Η μεγάλη επιστροφή που έκανε τον ΠΑΟΚ... να πετάει!
| 2017-11-13 20:49:00

Η μεγάλη επιστροφή που έκανε τον ΠΑΟΚ... να πετάει!

Sportdog Team
Η μεγάλη επιστροφή που έκανε τον ΠΑΟΚ... να πετάει!

Με τη βοήθεια του κόσμου και της έξτρας... μεταγραφής ο Δικέφαλος δεν δυσκολεύτηκε με τον Παμβοχαϊκό.

Με τον Ερνάντο Γκόμεζ να επιστρέφει ξανά στο βασικό σχήμα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 σετ του Παμβοχαϊκού στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Ο πρωταθλητής έπιασε υψηλά επίπεδα απόδοσης σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού στο πρώτο, το δεύτερο και το τέταρτο σετ. Στο τρίτο έδειξε σημάδια χαλάρωσης με αποτέλεσμα ο Παμβοχαϊκός να μπει και πάλι στη διεκδίκηση του αγώνα. Οι Θεσσαλονικείς με τον πασαδόρο Βάλκιερς να τους οδηγεί μαεστρικά πήραν τη νίκη παρά το γεγονός ότι είχαν απέναντί τους την ομάδα που τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη αυτή έφτασε τους εννέα βαθμούς, όσους και ο Ολυμπιακός, είχε όμως απώλεια σετ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συντελεστή 9-0. Αντίθετα η ομάδα του Κώστα Δεληκώστα δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει βαθμό στο πρωτάθλημα πραγματοποιώντας κακό ξεκίνημα.

Ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 18 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Γκόμεζ με 16 έχοντας και έναν άσο. Ο Βενεζουελάνος διαγώνιος επέστρεψε μετά από μακρά απουσία και δεν είναι ακόμη στο 100% της κατάστασής του. Για τον Παμβοχαϊκό ο Παλέντζας ήταν ο πρώτος σκόρερ με 20 πόντους, όντας και ο μοναδικός διψήφιος για την ομάδα του. Η ομάδα του Κώστας Δεληκώστα είχε 13 λάθη στην επίθεση και 13 λάθη στο σερβίς δείγμα της κακής της εικόνας.

 

Στο παιχνίδι ο Παμβοχαϊκός ήταν εκείνος που μπήκε καλύτερα όταν και προηγήθηκε με 4-1 μετά από επίθεση του Βουλκίδη. Ο ΠΑΟΚ με τον Γκόμεζ να τον καθοδηγεί επιθετικά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4 με σερί 3-0 και να περάσει μπροστά για το 8-5 του πρώτου τεχνικού τάιμ άουτ μετά από πάιπ του Σαφράνοβιτς. Με τα καλά σερβίς του Γκόμεζ η διαφορά ανέβηκε ακόμη περισσότερα για να φτάσει στο 16-7 του δεύτερου τεχνικού τάιμ άουτ μετά από επίθεση του Σαφράνοβιτς. Με τη διαφορά να είναι πια διψήφια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με 25-13.

Οι γηπεδούχοι με το πόδι στο γκάζι στο δεύτερο σετ προηγήθηκαν με 4-1 και 6-2 μετά από χαμένο σερβίς του Σαρικεϊσόγλου. Ο ΠΑΟΚ έφτασε προηγούμενος με 8-4 και στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ με επίθεση του Γκιόν ενώ μετά από άσο του ίδιου παίκτη οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέντε πόντους (15-10) και με έξι για το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ. Ο ΠΑΟΚ συνέχισε το εντυπωσιακό του σερί και έφτασε τη διαφορά στους οκτώ πόντους (19-11) μετά από πρώτο χρόνο του Πελεκούδα. Ο Παμβοχαϊκός δεν μπορούσε να αντιδράσει και ο πρωταθλητής έφτασε με σχετική άνεση στο 25-15 και το 2-0 στα σετ. 

Οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια χαλάρωσης στο τρίτο σετ. Ο Παμβοχαϊκός προηγήθηκε με 4-2 μετά από λάθος επίθεση του Γκιόν για να φτάσει στο 8-7 του πρώτου τεχνικού τάιμ άουτ μετά από επίθεση του Σαρικεϊσόγλου. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να προηγηθεί με 13-10 μετά από χαμένη επίθεση του Κωστάκη. Με άσο του Γκιόν οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο 17-13 δείχνοντας να έχουν τον έλεγχο του σετ. Σε εκείνο το σημείο όμως ξεκίνησαν τα λάθη για την ομάδα του Ρίτσι, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να φτάσουν στο 21-19 μετά από άσο του Γκλάντσον και στην κατάκτηση του σετ με 25-23 μετά από λάθος του Βάλκιερς.

Χωρίς διάθεση για αστεία μπήκε ο ΠΑΟΚ στο τέταρτο σετ. Ο πρωταθλητής μετά από λάθος του Παλέντζα έφτασε σε ένα γρήγορο 7-1 ενώ η ομάδα του Ντανιέλε Ρίτσι έφτασε στο 15-5 μετά από χαμένη επίθεση του Σαρικεϊσόγλου. Οι παίκτες του Παμβοχαϊκού ήταν αδύνατο να καλύψουν τη διαφορά και ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 3-1 και την κατάκτηση των τριών πόντων.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags