Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός ο τίτλος θα κατακτηθεί με διαφορά στήθους - Πρωτάθλημα για τσιρλίντερς στη Θεσσαλονίκη
| 2017-12-30 19:51:00

Αυτός ο τίτλος θα κατακτηθεί με διαφορά στήθους - Πρωτάθλημα για τσιρλίντερς στη Θεσσαλονίκη

Sportdog Team
Αυτός ο τίτλος θα κατακτηθεί με διαφορά στήθους - Πρωτάθλημα για τσιρλίντερς στη Θεσσαλονίκη

Οι καλύτερες αθλήτριες του Cheerleading από όλη την Ελλάδα, θα βρεθούν στη συμπρωτεύουσα 5 και 6 Ιανουαρίου 2018.

Στη Θεσσαλονίκη και το ΔΑΚ Καλαμαριάς θα φιλοξενηθεί το 1ο Κύπελλο Ελλάδος στο Cheerleading το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00.

Ομάδες από όλη την Ελλάδα θα κληθούν να διαγωνιστούν στο Free Style Pom, τοCheer Hip Hop και to Cheer Jazz με στόχο την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος. Επιπλέον θα προκύψει και ο τίτλος της καλύτερης αθλήτριαςcheerleading (Cheerleader of the Year) στην σόλο κατηγορία Free Style Pom.

Παράλληλα την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί αθλητικόCAMP εκμάθησης χορογραφιών από Διεθνείς προπονητές και χορογράφους στην κεντρική σάλα του γηπέδου, ταυτόχρονα για  όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, σύμφωνα με τις αντίστοιχες ηλικιακές τους κατηγορίες.

Με στόχο την προώθηση του αθλήματος στην Βόρεια Ελλάδα, στις 4 Ιανουαρίου 2018 στις 19.30 οι καλύτερες αθλήτριες cheerleading της Ελλάδος θα βρεθούν στον Αστερόκοσμο,  ενώ την επόμενη μέρα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα, θα κάνουν μία... έκπληξη σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Το Κύπελλο, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleadingκαι από τον Αθλητικό Σύλλογο Νηρηίδες Θεσσαλονίκης, θα κρίνουν Διεθνείς και Έλληνες Κριτές και Κυπελλούχοι Ελλάδος θα αναδειχθούν οι ομάδες με την μεγαλύτερη βαθμολογία σε εκτέλεση ανά ηλικιακή κατηγορία και είδος αθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags