04/01/18 - 19:10

Συγκλονιστικό μήνυμα από προπονητή του ΠΑΟ: «Μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου…»

Παραιτήθηκε και τα «έχωσε άγρια» στην διοίκηση!

Sportdog Team
Συγκλονιστικό μήνυμα από προπονητή του ΠΑΟ: «Μας έχουν του κλώτσου και του μπάτσου…»
1.078views 0shares

Ο Νάσος Ηρειώτης, ο οποίος παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, άφησε αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται το τμήμα εντός του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η δήλωση του στα social media…

 

«Έχοντας εξαντλήσει τα τελευταία 2 χρονια κάθε περιθώριο δύναμης,υπομονής,ηθικής οικονομικής ,ψυχικής και ψυχολογικής πλευράς, έχοντας αφήσει προσωπικές και κυρίως οικογενειακές στιγμές στο έλεος του θεού … είμαι στην δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι μου ζητήθηκε να βγω μπροστά όταν η ομάδα διαλυόταν φεύγοντας παίχτες και πρώτος προπονητής ,γνωρίζοντας όλες τις δυσκολίες πληρωμών, χωρίς να υπολογίζω το προσωπικό μου κόστος και με γνώμονα μόνο το καλό του συλλόγου ανέλαβα την αντρική ομάδα.

Με το ίδιο σκεπτικό ήθελα να συνεχίσω και φέτος αλλά νιώθω τόσο μόνος σε έναν πόλεμο ΑΔΙΚΟ και ΑΝΙΣΟ για το αντρικό τμήμα πόλο, βλέποντας ότι δεν υπάρχει ΕΝΟΤΗΤΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ μεταξύ των τμημάτων του ερασιτέχνη, βλέποντας ότι υπάρχει ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ μεταξύ των τμημάτων του υγρού στίβου, βλέποντας ότι μας έχουν του ΚΛΩΤΣΟΥ και του ΜΠΑΤΣΟΥ σαν τμήμα, βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρεται εάν υπάρχουμε, βλέποντας ότι ουδείς ενδιαφέρθηκε να μας βοηθήσει να σταθούμε στα πόδια μας έστω με και ελάχιστα χρήματα και έχοντας άλλα όνειρα και άλλους στόχους για τον σύλλογο που αγάπησα από μικρο παιδί πήρα αυτή την απόφαση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίχτες και τους προπονητές που συνεργάστηκα , τους φιλάθλους που μας στήριξαν στις δυσκολίες στιγμές όπως και όλες τις διοικήσεις που με επέλεξαν γι αυτά τα χρόνια . Καλή συνέχεια και εις το επανιδείν!»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ