Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν θα πιστέψετε που πήγε ο Γκόμεζ – Βόμβα στη Volley League
| 2018-01-04 22:12:00

Δεν θα πιστέψετε που πήγε ο Γκόμεζ – Βόμβα στη Volley League

Sportdog Team
Δεν θα πιστέψετε που πήγε ο Γκόμεζ – Βόμβα στη Volley League

Εκεί θα παίξει ο Βενεζουελάνος.

Το «μπαμ» στην Α1 βόλεϊ ανδρών έκανε ο Ηρακλής Χαλκίδας.

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε την απόκτηση του Ερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα, που γνωρίζει όσο λίγοι τα... μυστικά της κατηγορίας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια έως το τέλος της περιόδου.

«Ο ΕρντάντοΓκόμεζ γεννήθηκε στις 30 Ιουλίου του 1982 στη Βενεζουέλα και μετράει περισσότερες από 300 συμμετοχές με την εθνική του ομάδα έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς αγώνες.

Στην Ελλάδα έχει αγωνισθεί για τέσσερα χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, δυο χρόνια στον Παναθηναϊκό συμβάλλοντας στην κατάκτηση ενός νταμπλ, ενώ τη σεζόν 2014-15 πήρε το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ.

Έχει επίσης αγωνισθεί σε Λατινική Αμερική, Ιαπωνία και Τουρκία έχοντας κατακτήσεισυνολικά 11 τρόπαια(πρωταθλήματα, κύπελλα και σούπερ καπ) με τις ομάδες του, ενώ έχει πολλές διακρίσεις και σε ατομικό επίπεδο (πολυτιμότερος παίκτης και καλύτερος σκόρερ) σε όλα τα πρωταθλήματα που αγωνίσθηκε.

Η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλή Χαλκίδας καλωσορίζει τον Ερνάντο Γκόμεζ και του εύχεται να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags