Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό παρασκήνιο και σοβαρές καταγγελίες Λεωνίδη για Πύρρο Δήμα
| 2018-01-24 12:35:00

Τρομερό παρασκήνιο και σοβαρές καταγγελίες Λεωνίδη για Πύρρο Δήμα

Sportdog Team
Τρομερό παρασκήνιο και σοβαρές καταγγελίες Λεωνίδη για Πύρρο Δήμα

Οι ύποπτες χορηγίες και η ΜΚΟ.

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα του "ΕΘΝΟΣΠΟΡ", το γυαλί ράγισε πριν από ένα χρόνο όταν υπήρξε ρήξη εντός της ομοσπονδίας σχετικά με τη διαχείριση των χορηγιών που περνούσαν μέσα από ΜΚΟ στην οποία σύμφωνα με τον Λεωνίδη έχει άμεση σχέση ο Πύρρος Δήμας.

"Από τότε άρχισαν οι κόντρες του Πύρρου με τον Κώστα Κορλό. Μιλάμε για άνθρωπο που έφερε στο άθλημα ο ίδιος ο Πύρρος και μετά μάλωσε μαζί του για θέματα της χορηγίας και της ΜΚΟ. Ο Κορλός έγινε πρόεδρος της ΕΟΑΒ όταν ο Πύρρος έφυγε για τις ΗΠΑ και τον Νοέμβριο ο Πύρρος τον καθαίρεσε και είπε πως γυρίζει πάλι Ελλάδα. Εγώ και ο Σαμπάνης στηρίξαμε τον Κορλό. Δεν ήξερε το άθλημα αλλά είχε μεγάλη προσφορά. Κάθε μέρα ήταν κοντά μας, έδινε λύσεις. Ο Πύρρος από τότε μας έβαλε απέναντι. Εχει κακούς συμβούλους. Ούτε ξέρει τι γίνεται στο άθλημα", είπε στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" ο Βαλέριος Λεωνίδης και με φορτισμένο τόνο φωνής συνέχισε:

"Με πλήγωσε ο Πύρρος. Με πρόσβαλε βαθιά. Τον έχω στηρίξει παντού. Δε με κάλεσε να μου δώσει εξήγηση ή έστω να με κατηγορήσει ευθέως. Αλλαξε τις κλειδαριές στον Αγιο Κοσμά που εδώ και δέκα χρόνια έχω δώσει τη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ μαζί του. Δεν θα δεχτώ την θέση του υπευθύνου ανάπτυξης. Είναι υποβάθμιση. Ο Πύρρος πάντα πατούσε σε δύο βάρκες αλλά έτσι δε μπορείς να κάνεις αθλητισμό. Δε μπορείς να είναι επικεφαλής στις ΗΠΑ και να διοικεί στην Ελλάδα. Τι θα γίνει όταν η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την αμερικανική;".

Σχετικά με τους αθλητές που έκαναν προετοιμασία στον Αγιο Κοσμά χωρίς άδεια της Ομοσπονδίας μεταξύ αυτών και Αλβανή που εμπλέκεται σε σκάνδαλο ντόπινγκ είπε: "Δε με αγγίζουν αυτά. Στο παρελθόν έχουν έρθει αθλητές και από πολλές χώρες. Είναι λάσπη, αλλά δεν θα μου κλείσουν το στόμα".

Διεθνείς αρσιβαρίστες σε συσσίτιο στην Καλλιθέα!

Στο πλευρό του Λεωνίδη στέκονται σαν μια γροθιά και οι πέντε διεθνείς που προπονούνταν στον Άγιο Κοσμά ενώ σοκάρει η καταγγελία τους ότι έτρωγαν από τα συσσίτια εκκλησίας στη Καλλιθέα.

"Εκ μέρους όλων των αθλητών δηλώνω πως από την στιγμή που έδιωξαν τον Βαλέριο έδιωξαν και μας και μάλιστα δύο μήνες πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Μας είχαν αφήσει στην τύχη μας. Τρώγαμε στα συσσίτια. Ας είναι καλά ο πατήρ Σισώης. Δεν περιμέναμε τέτοια αντιμετώπιση", είπε ο αρσιβαρίστας του ΠΑΟΚ Στάθης Στρουμπής ο οποίος από χθες βρίσκεται στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και από σήμερα θα κάνει προετοιμασία στον σύλλογο του ελπίζοντας να βρεθεί λύση:

"Θα κάνω προπόνηση στον ΠΑΟΚ για να είμαι σε ετοιμότητα, αλλά με τον νέο ομοσπονδιακό κύριο Κωνσταντινίδη δεν πρόκειται να συνεργαστώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags