Facebook Pixel Sportdog.gr | Τους άφησε άναυδους ο Φέντερερ με τα «καμώματά» του στο Παρίσι
| 2018-01-24 13:13:00

Τους άφησε άναυδους ο Φέντερερ με τα «καμώματά» του στο Παρίσι

Sportdog Team
Τους άφησε άναυδους ο Φέντερερ με τα «καμώματά» του στο Παρίσι

Απέκλεισε 3-0 τον Μπέρντιχ.

Oύτε ο πολύ καλός Τόμας Μπέρντιχ κατάφερε να ανακόψει την πορεία τίτλου του Ρότζερ Φέντερερ στη Μελβούρνη, με τον Βασιλιά να επικρατεί 3-0 σετ του Τσέχου και να σφραγίζει το ραντεβού με τον ανερχόμενο Χίον Τσανγκ στα ημιτελικά του Australian Open! 

Την παράδοση που τον θέλει να μην χάνει ποτέ σε προημιτελική φάση του πρώτου Grand Slam της σεζόν, συνέχισε ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος, παρά τις μεγάλες δυσκολίες, κατάφερε να ξεπεράσει χωρίς απώλειες σετ, το εμπόδιο του Τόμας Μπέρντιχ!

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και υπερασπιστής του τίτλου στην Αυστραλία, επικράτησε 7-6(1), 6-3, 6-4 του αντιπάλου του και προκρίθηκε για 14η φορά στους "4" καλύτερους της Μελβούρνης, εκεί όπου τον περίμενε ο πρωτάρης σε ημιτελικό Grand Slam, Χίον Τσανγκ! 

Ο κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων, είναι πλέον δύο νίκες μακριά από την ισοφάριση του ρεκόρ των 6 τίτλων που έχουν στο Australian Open οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Ρόι Έμερσον, όντας το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κούπα στο νησί των καγκουρό με δεδομένο ότι έχουν απομείνει οι εξής αντίπαλοι: Χίον Τσανγκ και ένας εκ των Τσίλιτς-Έντμουντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags