Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκανε... πλάκα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!
| 2018-01-31 21:20:00

Έκανε... πλάκα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Έκανε... πλάκα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Άνετη νίκη για τους Ερυθρόλεκους με 26-18.

Κάθε άλλο παρά ντέρμπι ήταν ο προημιτελικός κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό/όμιλο Ξυνή και την ΑΕΚ. Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα επικράτησε με 26-18 και προκρίθηκε στο final four του κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν τη δυναμική τους σε ακόμη ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου. Οι Πειραιώτες στα ημιτελικά (10/3) θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Γλυφάδας σε ακόμη ένα μεγάλο ντέρμπι. 

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο στα πρώτα δέκα λεπτά, όταν η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5 με δύο διαδοχικά εύστοχα πέναλτι του Χόγκας. Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και με σερί 6-0 ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 11-5 παίρνοντας και τον έλεγχο του αγώνα.

Ο Λόκεν κατάφερε να βάλει τέλος στο σερί του Ολυμπιακού ωστόσο η ΑΕΚ ήταν εξαιρετικά άστοχη από την περιφέρεια. Χαρακτηριστικό ότι ο Χόγκας κατάφερε να βρει δίχτυα μόνο με πέναλτι ενώ σε ρηχά νερά κινήθηκαν Λόκεν και Βραζάλιτσα.

Κάπως έτσι η διαφορά έφτασε για πρώτη φορά τα δέκα τέρματα με τον Στούμπη (17-7) 30 δεύτερα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ζαμπούνης διαμόρφωσε το 17-8 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έκανε απλά μια καλή διαχείριση του αγώνα φτάνοντας στην άνετη νίκη - πρόκριση. Ο Δημήτρης Τζηράς ήταν πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα με έξι τέρματα ενώ πέντε σημείωσε ο Σανίκης. 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags