Facebook Pixel Sportdog.gr | Στην εθνική παίκτρια του Nomads – Δυναμική επιστροφή για την πρωταθλήτρια
| 2018-03-05 23:10:00

Στην εθνική παίκτρια του Nomads – Δυναμική επιστροφή για την πρωταθλήτρια

Sportdog Team
Στην εθνική παίκτρια του Nomads – Δυναμική επιστροφή για την πρωταθλήτρια

Ποια είναι;

Μπορεί να απουσίασε από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μόντρεαλ τον περασμένο Οκτώβριο, ωστόσο η Βασιλική Μιλλούση θα συνεχίσει την διαδρομή της στην Εθνική ομάδα, στην οποία πλέον είναι η μακροβιότερη Ελληνίδα αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής. Στις δηλώσεις της η 34χρονη πρωταθλήτρια τόνισε:

«Έχω ενάμιση μήνα που ξαναμπήκα στις προπονήσεις και προς το παρόν προσπαθώ να αποκτήσω ξανά την κατάλληλη φυσική κατάσταση. Η επαναφορά δεν ήταν εύκολη, λόγω της απώλειας μυϊκής μάζας, αλλά το σώμα μου αποκτά σταδιακά την φυσιολογική του μορφή και σύντομα θα αρχίσω να δουλεύω τα προγράμματά μου. Το φετινό καλεντάρι είναι κάπως περίεργο, γιατί το Ευρωπαϊκό και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα θα γίνουν αρκετά αργά. Γι' αυτό και πήρα πέρυσι την απόφαση να κάνω αυτό το διάλειμμα από τη γυμναστική, επειδή ένιωσα πως ήταν η ιδανική στιγμή για κάτι τέτοιο. Ήξερα ότι ήμασταν σε μετα-ολυμπιακή χρονιά και ότι θα υπήρχε χρόνος για να επανέλθω όπως πρέπει στις μεγάλες διοργανώσεις του 2018. Ήταν επιλογή μου, την στήριξα και τώρα είμαι ξανά εδώ, για να ζήσω περισσότερες εμπειρίες και έντονες στιγμές στην ενόργανη, που είναι η ζωή μου.

Το σχέδιό μας για φέτος είναι να κατέβω σε δύο όργανα και να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Θέλω να είμαι έτοιμη για τους Μεσογειακούς Αγώνες, στα τέλη Ιουνίου. Ένα μήνα νωρίτερα έχουμε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και θα μου άρεσε να το προλάβω, αλλά δεν θα βιαστώ, εάν δεν είμαι καλά προετοιμασμένη.

Το πρόγραμμά μου στη δοκό θα είναι κατά βάση αυτό που είχα ετοιμάσει για το περσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, με κάποιες μικρές αλλαγές, ενώ στους ασύμμετρους ζυγούς θα κρατήσω το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα που θα είχα και στο Μόντρεαλ. Κάθε χρόνο, το όριό μου είναι το σώμα μου και η ψυχολογία μου. Αν πάει καλά η φετινή χρονιά, θα το σκεφτώ για του χρόνου, προς το παρόν το μόνο που θέλω είναι να μπορέσω να αγωνιστώ και να βρεθώ στην ίδια φόρμα όπως παλιά. Ευχαριστώ την διοίκηση της Ε.Γ.Ο., που με στηρίζει σε κάθε μου επιλογή».

Υπενθυμίζεται, ότι η Μιλλούση είχε συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, "Nomads".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags