Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ντου» κατά «τίγρη» στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Μήνυμα για Σαββίδη: «Μαζί για μια ζωή» (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-17 17:54:00

«Ντου» κατά «τίγρη» στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Μήνυμα για Σαββίδη: «Μαζί για μια ζωή» (ΦΩΤΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Ντου» κατά «τίγρη» στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ! Μήνυμα για Σαββίδη: «Μαζί για μια ζωή» (ΦΩΤΟ)

Έχει πάρει ποδοσφαιρικό χαρακτήρα το ματς.

Mεγάλο παιχνίδι γίνεται στο «σπίτι του Χάντμπολ», στη Θεσσαλονίκη για τη 19η αγωνιστική της Handball Premier ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ! Ο νικητής του αγώνα κατά μεγάλο βαθμό θα εξασφαλίσει την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφ, ενώ ο ηττημένος θα καταλάβει -εκτός απροόπτου- θα καταλάβει την 3η θέση, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας στην Α’ φάση των πλέι οφ, απέναντι στον 6ο της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς πήραν το προβάδισμα με 13-10. Όπως είναι φυσικό, τα όσα επικρατούν σε ποδοσφαιρικό επίπεδο έχουν περάσει και στο χάντμπολ, μετά τα όσα συνέβησαν στην Τουμπα με την είσοδο του Ιβάν Σαββιδη, στο ντέρμπι Δικεφάλων.

Έτσι στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης δεν έλειψαν τα συνθήματα κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη από τους ΠΑΟΚτσήδες. Οι φίλοι των ασπρόμαυρων είπαν υβριστικά συνθήματα...

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και σε άλλο γήπεδο που παίζει ο ΠΑΟΚ υπάρχει πανό με στήριξη στον Σαββίδη. Συγκεκριμένα στις 18:30 ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται το Ρέθυμνο, την Κυριακή για τη 19η αγωνιστική της Basket League. Από σήμερα έχει στηθεί το πανό που αναφέρει: «Στις επιθέσεις των υποκριτών και των ηθικολόγων δεν είσαι μόνος. Ιβάν μαζί για μια ζωή».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags