Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερό μήνυμα από Έλληνα πρωταθλητή: «Ακούστηκαν κουβέντες που μείωσαν συναθλητή μου»
| 2018-03-21 23:45:00

Φοβερό μήνυμα από Έλληνα πρωταθλητή: «Ακούστηκαν κουβέντες που μείωσαν συναθλητή μου»

Sportdog Team
Φοβερό μήνυμα από Έλληνα πρωταθλητή: «Ακούστηκαν κουβέντες που μείωσαν συναθλητή μου»

Τι πόσταρε στο Facebook.

Ένα πολύ όμορφο μήνυμα έστειλε ο Κώστας Γκελαούζος με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη και κατήγγειλε στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Συναθλητής δέχτηκε φρασεολογία με σκοπό να τον επηρεάσει κάτι που κατέκρινε διδάσκοντας μαθήματα αθλητισμού.

Διαβάστε το μήνυμα του μαραθωνοδρόμου και πρωταθλητή του Παναθηναϊκού:

Θα ήθελα να εκφράσω την άποψη μου για μια εμπειρία που είχα κατά την διάρκεια του αγώνα μου την Κυριακή.

Ο αθλητισμός προαγει την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι. ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΥΤΟ.

Με κανένα συναθλητή μου δεν έχω αντιπαλότητες ή εχθρότητες. Αντίπαλοι είμαστε μόνο στον αγώνα και για όσο διαρκεί ο αγώνας. Αντίπαλοι με όρους και μέτρο. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση οι αγώνες μου και οι επιτυχιες μου να είναι αντικείμενο φανατισμού. Στον κλασικό αθλητισμό ο μόνος φανατισμός που χωράει είναι για την αγάπη προς το τρέξιμο.

Όπως έχω κερδίσει αρκετές φορές άλλες τόσες θα χάσω!!!, και το περιμένω με χαρά διότι μέσα από τις ήττες μαθαίνεις περισσότερα από ότι με τις νίκες.

Δυστυχώς στον αγώνα μου την Κυριακή μέσα στην κούραση μου και στο άγχος μου να προλάβω τους στόχους μου άκουσα λέξεις και κουβέντες που στόχο είχαν να μειώσουν την προσπάθεια ενος συναθλητη μου που εκείνη την στιγμή έδινε την δίκη του μάχη, που σκοπό μάλλον είχαν να ανεβάσουν εμένα. Αγαπητέ φίλε που τόσο δυνατά φώναζες να ξέρεις ότι περισσότερο κακό μου έκανες παρά καλό. Με έκανες να νιώσω άσχημα που προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βγαίνω πάντα πρώτος.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να ξανά ακούσω ή να μου συμβεί κάτι ανάλογο. Εάν θέλετε φωνάξτε σε εμένα, βρίστε εμένα και μειώστε εμένα ,καλό θα μου κάνετε γιατί θα σας αποδείξω ότι έχετε άδικο και ότι κάνετε λάθος.

Συγχαρητήρια σε ολους οσους ήταν εκεί την Κυριακή και χειροκρότησαν κάθε προσπάθεια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags