Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε το 19ο Κύπελλο ο Ολυμπιακός - Νίκησε εύκολα στον τελικό την Γλυφάδα!
Άλλα Σπορ
| 2018-03-24 16:17:00

Πήρε το 19ο Κύπελλο ο Ολυμπιακός - Νίκησε εύκολα στον τελικό την Γλυφάδα!

Sportdog Team
Πήρε το 19ο Κύπελλο ο Ολυμπιακός - Νίκησε εύκολα στον τελικό την Γλυφάδα!

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 14-8 στον τελικό του πόλο ανδρών.

O Ολυμπιακός κατακτά και πάλι το τρόπαιο μετά την περσινή απώλεια από τη Βουλιαγμένη. Άξια φιναλίστ η Γλυφάδα που στάθηκε καλά στον αγώνα απέναντι στο μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης που ήταν η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας έδειξε ότι είναι εδώ και ότι θα πρωταγωνιστήσει για τα επόμενα χρόνια. Πρώτος σκόρερ του τελικού ο Γιάννης Φουντούλης με πέντε τέρματα.

Η Γλυφάδα μπήκε στο παιχνίδι με στόχο να κοιτάξει τα μάτια τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Δημήτρη Μάζη με ξεκάθαρη τακτική να πηγαίνουν σε μεγάλες επιθέσεις κατάφεραν στο πρώτο οκτάλεπτο να φανούν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικοί.

Με δύο γκολ του Φωτόπουλου και ένα του Παπαναστασίου σε εκπληκτικά εκδηλωμένη κόντρα η ομάδα των νοτίων προαστίων προηγήθηκε με 3-2 μισό λεπτό πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Ο Γούνας με σουτ από την περιφέρεια κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου. 

Τέσσερα αναπάντητα γκολ για τον Ολυμπιακό έδωσε στους Πειραιώτες το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Ο Τζελάτης με ωραίο σουτ από την περιφέρεια έδωσε τελός στο αρνητικό σερί της Γλυφάδας, προτού ο Μουρίκης με γκολ στον παίκτη παραπάνω κάνει το 8-4 για τον Ολυμπιακό. Ο Αλβέρτης με σουτ από την περιφέρεια, κι αφού η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Πάβιτς έκανε το 8-5 που ήταν και το σκορ του δευτέρου οκταλέπτου. 

Η Γλυφαδα δεν μπόρεσε να σκοράρει σε όλη την τρίτη περίοδο γεγονός που επέτρεψε στον Ολυμπιακό να πάρει προβάδισμα πέντε τερμάτων (10-5) για πρώτη φορά στην αναμέτρηση καθαρίζοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Στο τέταρτο οκτάλεπτο κι αφού όλα είχαν κριθεί το σκορ άνοιξε με τον Πάουλο Ομπράντοβιτς να κάνει στα τελευταία δευτερόλεπτα το 14-8 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags