Facebook Pixel Sportdog.gr | Στήριξη Βλάχου σε Μαρινάκη: «Αιμοδότης του Ερασιτέχνη - Δέχεται ανελέητο πόλεμο»
| 2018-03-24 23:30:00

Στήριξη Βλάχου σε Μαρινάκη: «Αιμοδότης του Ερασιτέχνη - Δέχεται ανελέητο πόλεμο»

Sportdog Team
Στήριξη Βλάχου σε Μαρινάκη: «Αιμοδότης του Ερασιτέχνη - Δέχεται ανελέητο πόλεμο»

Σπουδαίες ατάκες για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής Ελλάδας, Θοδωρής Βλάχος, έκανε ειδική μνεία στον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από την ομάδα του.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των Ερυθρολεύκων ο Έλληνας τεχνικός ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη κατονομάζοντάς τον ως τον "αιμοδότη και εγγυητή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού", ενώ έκανε λόγο για ανελέητο πόλεμο που δέχεται ο ηγέτης του Ολυμπιακού και εξέφρασε την στήριξη όλων των αθλητών και προπονητών του συλλόγου προς το πρόσωπό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας, τον κ. Μαρινάκη. Αν δεν ήταν αυτός δεν θα μπορούσαμε τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό να έχουμε τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και τους καλύτερους ξένους πολίστες, ώστε η ομάδα αυτή να πρωταγωνιστεί. Είναι ο αιμοδότης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο εγγυητής. Αυτός που εγγυάται ότι όποιος έρθει εδώ θα έχει μια παρουσία και τα εχέγγυα να παίξει σε έναν μεγάλο σύλλογο. Και ιδίως τώρα που, ξέρετε κάτι επειδή είμαι πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, νοιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ κιόλας, κυρίως τώρα που δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο για κάποιες υποθέσεις. Να ξέρει ο κ. Μαρινάκης ότι όλοι οι αθλητές και όλοι οι προπονητές του Ολυμπιακού είναι μαζί του. Και τον στηρίζουν».

Για τον Μιχάλη Κουντούρη: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρό μας τον κ. Κουντούρη. Ο οποίος πράγματι έχει καταφέρει, καταρχήν είναι πάντα δίπλα μας και έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να κάνει έναν Ερασιτέχνη να πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη σε πολλά αθλήματα. Συγκεκριμένα φέτος τέσσερις ομάδες διεκδικούνε ευρωπαϊκά τρόπαια, του Ερασιτέχνη και ίσως αυτό είναι ένα ρεκόρ. Ευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο!»

Για την Εθνική ομάδα Γυναικών: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα Γυναικών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Europa Cup σαν προπονητής της Εθνικής ομάδας των Ανδρών θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη θέση σήμερα, να πανηγυρίζω ένα μετάλλιο με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος. Μετά από αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Γλυφάδα που βρέθηκε μετά από 25 χρόνια σε τροχιά να διεκδικεί έναν τίτλο, και τέλος θα δώσω στην ομάδα μου. Το Κύπελλο ήταν ο πρώτος στόχος της φετινής χρονιάς.

Πρέπει να ξέρετε ότι εγώ βρίσκομαι στην ομάδα αυτή από το 1988, και όταν το 1992 ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρώτο Κύπελλο στο Ολυμπιακό Στάδιο εναντίων της Πάτρας, όπου ήταν ο πρώτος τίτλος μετά από 20 χρόνια σε ένα κατάμεστο κολυμβητήριο, και έκτοτε ο Ολυμπιακός μονοπωλεί στην Ελλάδα τους τίτλους και όχι μόνο αυτό έχει και μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ειδικότερα τα τελευταία τέσσερα πέντε χρόνια έχει ένα πρόσωπο και μια ομάδα με πολύ σεβασμό στο εξωτερικό».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Δύναμή μας είναι ο κόσμος μας. Αυτό το ακούτε, μπορεί να λέγεται από όλους τους προπονητές του Ολυμπιακού και τους αθλητές, αλλά δύναμή μας είναι ο κόσμος μας και είδατε ο κόσμος και τις δύο αυτές ημέρες έδωσε ένα διαφορετικό χρώμα σε αυτούς τους αγώνες. Είναι πάντα εκεί όταν χρειάζεται και θέλω να τους ευχαριστήσω και για σήμερα και για χθες, και που είναι πάντα εκεί όταν τους χρειαζόμαστε και αυτοί έχουν πάρει πολλές χαρές από εμάς».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags