07/04/18 - 07:36

Με ενενήντα επτά ιστιοπλόους στα Ευρωπαϊκα Laser 4,7 της Πάτρας

Με την επίσημη υποδοχή των αθλητών και τη συγκρότηση της ελληνικής εθνικής ομάδας, τα όπεν ευρωπαϊκά πρωταθλήματα «European Youth Championship & Trophy», για την κατηγορία των Laser 4,7 βαίνουν προς την τελική ευθεία για την έναρξη.

Sportdog Team
Με ενενήντα επτά ιστιοπλόους στα Ευρωπαϊκα Laser 4,7 της Πάτρας
391views 0shares

Διοργανωτής όμιλος είναι ο Αθλητικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου Πάτρας «Ιάσων».

Στη διοργάνωση της Πάτρας, την εθνική ομάδα της χώρα μας θα αποτελέσουν οι: Αγόρια: Αιμιλιανός Μόνος, Εμμανουήλ Κόλλιας, Χαράλαμπος Σμυρνής, Ευστράτιος Σταματόπουλος, Ιάσωνας Κεφαλλωνίτης, Γιώργος Παπαδάκος, Γιώργος Πουζμπούρης, Βασίλης Μπούμπης, Δικαίος Κέρκουλας, Ηλίας Τσαπάρας. Κορίτσια: Γαλήνη Καλαϊτζογλίδου, Κατιάνα Βασταρδή, Μελίνα Γκαρή, Βασιλική Κατσακλή, Μαρίνα Καγιαλή Ανδριάνα Χίλιου, Ευαγγελία Μπιλίρη. Η εθνική ομάδα προέκυψε ύστερα από τους αγώνες πρόκρισης που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας στον ΝΟ Κατοίκων Βουλιαγμένης.

Ο διοργανωτής Όμιλος εξασφάλισε, όμως, από την Ευρωπαϊκή Κλάση Λέιζερ τη συμμετοχή περισσότερων αθλητών και αθλητριών μας και, έτσι, στον Πατραϊκό κόλπο θα βρεθούν 97 ιστιοπλόοι μας που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε ένα διεθνή αγώνα στη χώρα τους και να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Ήδη, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, βρίσκονται οι περισσότεροι από τους 320 ιστιοπλόους που θα αγωνιστούν.

Μάλιστα, ένα μεγάλο ποσοστό ήρθε αρκετές ημέρες νωρίτερα προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα τα νερά και τις καιρικές συνθήκες και δήλωσε ενθουσιασμένο από τις εγκαταστάσεις και τον θαλάσσιο στίβο. Αύριο (Μ. Σάββατο) και την Κυριακή του Πάσχα θα γίνουν οι εγγραφές των αθλητών και το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (18.30), στο θεατράκι «Μαρίνα» θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης. Οι ιστιοδρομίες θα αρχίσουν τη Δευτέρα του Πάσχα (9/4) και θα ολοκληρωθούν το επόμενο Σάββατο (14/4).

Χορηγοί της διοργάνωσης θα είναι οι ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ ( χρυσός χορηγός), η ΛΟΥΞ , η ΑΝΕΚ, η ΓΕΦΥΡΑ, η SUPERFAST, η HERTZ, καθώς και H ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, η εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, η ΕΡΤ και το site www.welovesports.gr, που υποστηρίζουν την επικοινωνία του Πρωταθλήματος.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ