Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σκοτωμός» Ρόσι- Μάρκεθ στο MotoGP: «Τον φοβάμαι- Δεν το έκανα επίτηδες!»
| 2018-04-09 21:05:00

«Σκοτωμός» Ρόσι- Μάρκεθ στο MotoGP: «Τον φοβάμαι- Δεν το έκανα επίτηδες!»

Sportdog Team
«Σκοτωμός» Ρόσι- Μάρκεθ στο MotoGP: «Τον φοβάμαι- Δεν το έκανα επίτηδες!»

Η κόντρα του Βαλεντίνο Ρόσι με τον Μαρκ Μάρκεθ παίρνει, πια, επικίνδυνες διαστάσεις...

Στον χθεσινό επεισοδιακό αγώνα της Αργεντινής, ο Μαρκ Μάρκεθ «διεμβόλισε» τον Βαλεντίνο Ρόσι και τον έριξε από την Yamaha του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει... πόλεμος ανάμεσα στους δύο αναβάτες.

Ο 39χρονος Ιταλός τόνισε πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι άκρως επικίνδυνος, με τον Ισπανό να υπερασπίζεται τον εαυτό του λέγοντας πως ήταν απλά αγωνιστικό συμβάν.

Αναλυτικά: «Αρχικά το πρόβλημα ξεκίνησε από την εκκίνηση που έσβησε ο κινητήρας και ρώτησα τους κριτές τι πρέπει να κάνω και δεν μου έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση και νόμισα ότι μου είπαν να ξαναπάρω τη θέση μου γιατί ο κινητήρας πήρε ξανά μπροστά. Οπότε από κει και πέρα αφού ήταν δικό τους λάθος δεν ξέρω γιατί μου έδωσαν την ποινή διέλευσης.

Μετά στον Αλέις Εσπαργκαρό όντως έκανα λάθος γιατί ερχόμουν με 4'' καλύτερο χρόνο και δεν υπολόγισα σωστά τα φρένα και τον κτύπησα! Μετά έδωσα πίσω δύο θέσεις για να είμαι σίγουρος.

Στην περίπτωση με τον Βαλεντίνο είδα ότι είχε ανοιχτεί λίγο και προσπάθησα να φρενάρω στη εσωτερική του, αλλά είχε ένα υγρό κομμάτι και μπλόκαρε το μπροστινό, οπότε άφησα τα φρένα και τον κτύπησα. Δεν το έκανα επίτηδες, ήταν αγωνιστικό συμβάν.

Και ο Ρόσι όταν ήταν 25 έχει πολλά τέτοια, θα προσπαθήσω στο μέλλον να μην κάνω τέτοια λάθη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags