Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη αυτοκτονία του Παναθηναϊκού και τεράστιος κίνδυνος για υποβιβασμό!
| 2018-04-11 23:16:00

Απίστευτη αυτοκτονία του Παναθηναϊκού και τεράστιος κίνδυνος για υποβιβασμό!

Sportdog Team
Απίστευτη αυτοκτονία του Παναθηναϊκού και τεράστιος κίνδυνος για υποβιβασμό!

Από 2-0, έχασαν 3-2 οι Πράσινοι από τη Νίκη Αιγινίου!

Ο εφιάλτης του υποβιβασμού είναι ολοζώντανος για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» αν και προηγήθηκαν με 2-0 κόντρα στη Νίκη Αιγινίου τελικά ηττήθηκαν με 3-2 στην Κυψέλη για τα πλέι άουτ και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.

Το χειρότερο σενάριο βρίσκεται προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου μετά τη νίκη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επί της Νίκης στο Αιγινίο για την πρώτη αγωνιστική των πλέι άουτ ήθελε το τρίποντο για να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση σωτηρία και να προσπεράσει την ομάδα της Πιερίας στην σχετική βαθμολογία.

Οι «πράσινοι» όχι μόνο δεν πήραν το τρίποντο αλλά ούτε και τη νίκη κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Οικονομίδη χάνοντας με 3-2 σετ μέσα στην Κυψέλη. Πλέον η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ψάχνει απεγνωσμένα βαθμούς στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση παραμονή.

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε τη νίκη στα χέρια του κάνοντας ιδανικό ξεκίνημα. Οι γηπεδούχοι με την τριπλέτα των ξένων του Τζόνσον, Μπατατζίμ και Ζονάτας να σηκώνουν το επιθετικό βάρος έδειχναν ασυναγώνιστοι. Με καλά σερβίς οι «πράσινοι» κατάφερναν στην τελική ευθεία των σετ να κάνουν σερί και να φτάσουν στο 2-0 σετ έχοντας θεωρητικά το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.

Από εκείνο το σημείο έγινε το μπλακ άουτ για τον Παναθηναϊκό. Οι φιλοξενούμενοι ανεβάζοντας την απόδοσή τους στο μπλοκ και με τον Στρούγκαρ να είναι αξιόπιστος επιθετικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 σετ και να οδηγήσουν την αναμέτρηση στο τάι μπρέικ.

Στο κρίσιμο πέμπτο σετ ο Παναθηναϊκός έκανε κάκιστο ξεκίνημα επιτρέποντας στη Νίκη να φτάσει στο 3-0 και το 8-4 με κόντρα επίθεση του Στρούγκαρ. Με άσο του ίδιου παίκτη η Νίκη έφτασε στο 10-4 έχοντας το πάνω χέρι για το δίποντο. Ο Παναθηναϊκός με διαδοχικά λάθη των παικτών του Γιώργου Οικονομίδη έμεινε ζωντανός στη διεκδικήση του αγώνα αλλά μια επίθεση του Μαυροβουνιώτη τελείωσε το παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags