Facebook Pixel Sportdog.gr | Στον τελικό τα κορίτσια του Ολυμπιακού - Έτοιμα για μία ακόμα Ευρωκούπα!
| 2018-04-13 17:15:00

Στον τελικό τα κορίτσια του Ολυμπιακού - Έτοιμα για μία ακόμα Ευρωκούπα!

Sportdog Team
Στον τελικό τα κορίτσια του Ολυμπιακού - Έτοιμα για μία ακόμα Ευρωκούπα!

Οι Ερυθρόλευκες διέλυσαν με 10-4 την Πάντοβα και προκρίθηκαν στον τελικό του Len Trophy.

Με εμφάνιση που επιβεβαιώνει πως αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 10-4 της Πάντοβα και προκρίθηκε στον τελικό του Len Trophy.

Οι «ερυθρόλευκες» παρουσιάστηκαν νωθρές στο πρώτο μισό του ματς, όμως πάτησαν γκάζι στο δεύτερο και πήραν επιβλητικά τη νίκη και το πολύτιμο εισιτήριο για τον τελικό.

Η Πάντοβα ήταν αυτή που πήρε τα ηνία του δύο φορές σκορ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ισοφαρίζει ισάριθμες, αρχικά με την Έμμολο (1-1) και στην εκπνοή του ημιχρόνου με την Μανωλιουδάκη (2-2).

Στην τρίτη περίοδο, όμως, οι ερυθρόλευκες θυμήθηκαν τον καλό τους εαυτό και ήταν καταιγιστικές. Τρέχοντας ένα σερί έξι τερμάτων πήραν ευρύ προβάδισμα (8-2), με την Πάντοβα να μειώνει απλά σε 8-3 σε επίθεση με παίκτη παραπάνω, στα 13’’ πριν το φινάλε.

Η Τσουκαλά επανέφερε την διαφορά έξι γκολ (9-3) στις αρχές της τελευταίας περιόδου. Η Πάντοβα απάντησε με το γκολ της Τίλμαν (9-4), ενώ η Αβραμίδου διαμόρφωσε το τελικικό 10-4 έξι λεπτά πριν το φινάλε του ματς.

Ο αντίπαλος του Ολυμπιακού θα προκύψει από τον δεύτερο ημιτελικό που αρχίζει στις 18:00, ανάμεσα στην οικοδέσποινα του Final-4, Ματαρό και την Ντουναϊβάρος.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 0-1, 1-6, 1-2

Πάντοβα: Τίλμαν 1, Μπαρζόν 1, Σόχι 1,
Ολυμπιακός: Έμολο 3, Μανωλιουδάκη 1, Τσουκαλά 2, Αβραμίδου 2, Ελευθεριάδου 1, Πλευρίτου Ελ. 1,

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags