Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέντε μετάλλια για την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην
| 2018-04-14 23:54:00

Πέντε μετάλλια για την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην

Sportdog Team
Πέντε μετάλλια για την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα βάδην έγινε σήμερα στην πόλη Ζρένιανιν της Σερβίας με τους αθλητές και τις αθλήτριες μας να πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις.

Η αποστολή μας κατέκτησε πέντε μετάλλια εκ των οποίων τα δύο χρυσά με τον Γιώργο Τζατζιμάκης και την Παναγιώτα Τσινοπούλου.

Ο Τζατζιμάκης για μία ακόμη φορά φέτος έδειξε πως είναι σε πολύ κατάσταση, αφού τερμάτισε τα 10χλμ. βάδην σε 43.26, στον τελευταίο αγώνα του πρώτου κύκλου προετοιμασίας και ήταν νικητής στους Έφηβους. Ο αθλητής του Ηλία Γκαραβέλα θα συνεχίσει την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τάμπερε ενώ αναμένεται μέσα στον Ιούνιο να κάνει έναν ακόμη αγώνα. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Παναγιώτα Τσινοπούλου, που ήταν πρώτη στα 20χλμ. βάδην Γυναικών με 1 ώρα 39.01.Η αθλήτρια του Νίκου Κελεπούρη παρά την υψηλή θερμοκρασία και την αρκετά δύσκολη διαδρομή (ανηφόρα σε μεγάλο μέρος της) έδειξε σε θέση να κυνηγήσει στο εγγύς μέλλον πολύ καλύτερες επιδόσεις.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε στα 10χλμ. βάδην Κ18 ο Άνθιμος Κελεπούρης με 47.09, επίδοση που του επιτρέπει να σκέφτεται το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της κατηγορίας του. Η Όλγα Φιάσκα για άλλη μία φορά βάδισε σε χρόνο καλύτερο από το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18. Η νεαρή από την Μυτιλήνη ήταν δεύτερη στα 5χλμ. βάδην με 24.30 και έδειξε πως είναι σε θέση στο Γκιορ να διεκδικήσει μια καλή παρουσία.

Στα 10χλμ. βάδην Νεανίδων, η Κυριακή Φιλτισάκου ήταν τρίτη με 51.59, ενώ στα 20χλμ. βάδην Ανδρών ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης ακυρώθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags