Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαίνει κόσμο ο Τσιτσιπάς - Νέα τεράστια νίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-05-03 21:13:00

Τρελαίνει κόσμο ο Τσιτσιπάς - Νέα τεράστια νίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τρελαίνει κόσμο ο Τσιτσιπάς - Νέα τεράστια νίκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερός ο Έλληνας τενίστας, νίκησε και τον Κέβιν Άντερσον!

Το έκανε και αυτό ο Στέφανος: ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας πέτυχε «εκκωφαντική» νίκη (6-7 (3), 6-3, 6-3) επί του Κέβιν Άντερσον, που ήταν το νούμερο 1 του ταμπλό στο Εστορίλ, και προκρίθηκε στους «8» της διοργάνωσης!

Και η μαγική πορεία του Στέφανου στο χώμα συνεχίζεται: μια εβδομάδα μετά την εκπληκτική του πορεία στην Βαρκελώνη- όπου κι έφτασε μέχρι τον τελικό του 500ριου τουρνουά, όπου και ηττήθηκε από τον Ράφα Ναδάλ-, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας του κόσμου κέρδισε και το νούμερο 8 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Κέβιν Άντερσον, και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Estoril Open!

Ο Νοτιοαφρικανός (στο πρώτο του, πρέπει να τονιστεί, παιχνίδι σε χωμάτινη επιφάνεια φέτος) φάνηκε πιο ψύχραιμος στις κρίσιμες στιγμές του πρώτου σετ και κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, κερδίζοντας στο tie- break.

Από κείνο το σημείο και μετά, ωστόσο, ο Τσιτσιπάς, παρουσιάζοντας εκπληκτική σταθερότητα στο παιχνίδι του και βγάζοντας ορισμένα πολύ δύσκολα χτυπήματα, πήρε τα 12 από τα επόμενα 18 games που παίχτηκαν και κερδίζοντας με το πανομοιότυπο 6-3, 6-3 το δεύτερο και το τρίτο σετ, έφτασε στην τεράστια νίκη μετά από 2 ώρες και 15 λεπτά απολαυστικού παιχνιδιού.

 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags