Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασταμάτητος και με ανατροπή ο Τσιτσιπάς!
| 2018-05-04 17:55:00

Ασταμάτητος και με ανατροπή ο Τσιτσιπάς!

Sportdog Team
Ασταμάτητος και με ανατροπή ο Τσιτσιπάς!

Δεν χάνει πλέον ο Στέφανος.

Χωρίς φρένα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έκανε την ανατροπή στον αγώνα με τον Ρομπέρτο Καρμπαγιές Μπαένα στο Εστορίλ και προκρίθηκε σε ημιτελικό ATP διοργάνωσης για δεύτερη σερί εβδομάδα!

Ο 19χρονος τενίστας (Νο.44) πήρε τη νίκη σε βάρος του 25χρονου Ισπανού (Νο.77) με 6-7(2), 6-3, 7-6(3) και θα περιμένει στην τετράδα έναν εκ των Κάιλ Έντμουντ (Νο.23), Ζοάο Σόουζα (Νο.68).

Με την μέχρι τώρα πορεία του στην Πορτογαλία, μάλιστα, ο Στέφανος εξασφαλίζει την πρώτη είσοδό του στο Top 40 (Νο.40), του οποίου θα είναι και το νεαρότερο μέλος. 

Σημειώστε ότι θα βρεθεί έναν βαθμό πίσω από τον Άντι Μάρεϊ και θα τον ξεπεράσει αν προκριθεί στον τελικό! 

Η νίκη του κόντρα στον Καρμπαγιέρ αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη αξία λόγω της εξέλιξης του αγώνα: ήταν πίσω με 1-3 15-40 στο τρίτο, ενώ στο τάι μπρέικ έχανε με 3-0!  

Κατάφερε, ωστόσο, να φέρει τα πάνω κάτω και στις δύο περιπτώσεις, σφραγίζοντας την πρόκριση στον τρίτο του ATP ημιτελικό μετά από συνολική προσπάθεια διάρκειας 2 ωρών και 37 λεπτών.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος αγωνίστηκε την Κυριακή στον τελικό του Barcelona Open, όπου ηττήθηκε από τον βασιλιά του χώματος, τον Ράφα Ναδάλ.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags