Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιστορικό νταμπλ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού!
Άλλα Σπορ
| 2018-05-15 23:11:00

Ιστορικό νταμπλ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Ιστορικό νταμπλ για τα κορίτσια του Ολυμπιακού!

Έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός. 

Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με της Βουλιαγμένης και με σκορ 3-0 στη σειρά των τελικών έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έβρισαν την Αλεξία Καμμένου και τον αδερφό της υπουργό Πάνο Κάμμενο οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ηομάδα του Χάρη Παυλίδη έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία αφού είχε προηγηθεί η κατάκτηση του κυπέλλου στο final four του Καρπενησίου. Παράλληλα η ομάδα του Πειραιά έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για πέμπτη σερί φορά.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη τη σειρά των τελικών και έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα της Βουλιαγμένης φάνηκε ανταγωνιστική στο τρίτο παιχνίδι ωστόσο δεν κατάφερε να διεκδικήσει τη νίκη και να δώσει μια παράταση στη σειρά των τελικών.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το επεισόδιο που είχαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με την Αλεξία Καμμένου. Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης αποβλήθηκε 33 δεύτερα πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου μετά από έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή. Κατά την αποχώρησή της οι οπαδοί του Ολυμπιακού την έβρισαν χυδαία ενώ από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε και ο αδερφό της, υπουργός άμυνας Πάνος. 

Η Αλεξία Καμμένου απάντησε στις ύβρεις με χειρονομίες και καθώς αποχωρούσε από την πισίνα έπεσε στο έδαφος δεχόμενη αντικείμενα.Αμέσως πήγαν προς το μέρος της άνθρωποι της Βουλιαγμένης και μετά από λίγη ώρα εκείνη σηκώθηκε και αποχώρησε. 

Οι παίκτριες της Βουλιαγμένης αποχώρησαν από την πισίνα και επέστρεψαν με το παιχνίδι να συνεχίζεται μετά από δύο λεπτά.

Η ομάδα του Ολυμπιακού μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι όπου και κατάφερε να προηγηθεί με 4-2 με τη Βουλιαγμένη να ισοφαρίζει σε 4-4. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι μέχρι το 6-6 του τρίτου οκταλέπτου οπότε και το παιχνίδι διεκόπη για περίπου δύο λεπτά.

Μετά τη διακοπή ο Ολυμπιακός έκανε σερί 3-0 και καθάρισε το παιχνίδι φτάνοντας στο 5ο σερί πρωτάθλημα της ιστορίας του και πρώτο νταμπλ.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags