Facebook Pixel Sportdog.gr | Φανταστική επίδοση για Σπανουδάκη στα Δρόμεια
| 2018-05-26 23:00:00

Φανταστική επίδοση για Σπανουδάκη στα Δρόμεια

Sportdog Team
Φανταστική επίδοση για Σπανουδάκη στα Δρόμεια

Έλαμψε στην Καλλιθέα.

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ήξερε από καιρό πως είναι σε καλή κατάσταση. Ήταν άλλωστε κάτι, που έβλεπε στις προπονήσεις και αυτό που απέμενε ήταν να το αποδώσει στον αγωνιστικό χώρο.

Η στιγμή αυτή ήρθε σήμερα στη διάρκεια των αγώνων "Δρόμεια 2018", όπου τερμάτισε τα 100 μ. σε 10.27 (1,8).

Η έμπειρη αθλήτρια όχι μόνο πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ, αλλά "έπιασε" στην πέμπτη θέση όλων των εποχών στην Ελλάδα, τη Βούλα Πατουλίδου. Μάλιστα η "χρυσή" ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης ήταν παρούσα στη διοργάνωση της Βάρης, αφού βραβεύθηκε από τους διοργανωτές.

"Ενιωθα πολύ δυνατή από το ζέσταμα ακόμη. Με βοήθησε ο ανταγωνισμός και κατάφερα να βγάλω μια επίδοση, που ήξερα πως είναι στις δυνατότητες μου. Είμαι πολύ χαρούμενη και πιστεύω πως θα είμαι ακόμη δυνατή στα 200 μέτρα", είπε η Σπανουδάκη, που θα τρέξει 200 μ. το ερχόμενο Σάββατο στη Βενιζέλεια.

Μια ανάσα από το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Τάμπερε βρέθηκε η Αρτεμις Αναστασίου, που ήταν νικήτρια στα 200 μ. με 24.02 (1,8). Η νεάνιδα χρειάζεται επίδοση στα 24.00, για να ταξιδέψει στο Τάμπερε, την οποία θα έχει την ευκαιρία να πιάσει στα Βενιζέλεια. "Ηθελα να πιάσω το όριο, ωστόσο χαίρομαι για το ατομικό ρεκόρ. Θα κυνηγήσω μια καλύτερη εμφάνιση, στον επόμενο αγώνα μου", είπε η Αναστασίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags