Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάγκας ο Ολυμπιακός, πέρασε στα ημιτελικά!
Άλλα Σπορ
| 2018-06-07 18:15:00

Μάγκας ο Ολυμπιακός, πέρασε στα ημιτελικά!

Sportdog Team
Μάγκας ο Ολυμπιακός, πέρασε στα ημιτελικά!

Νίκησε με 6-5 την Σπαντάου!

Με την άμυνά του να τον κρατάει όρθιο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 6-5 της Σπαντάου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του final eight του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών που διεξάγεται στη Γένοβα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου «καρδιοχτύπησε» με την Σπαντάου να του βάζει δύσκολα. Οι Πειραιώτες έκαναν ένα πολύ κακό επιθετικά παιχνίδι έχοντας 2/6 στον παίκτη παραπάνω. 

Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους Γερμανούς να διεκδικήσουν την πρόκριση με αξιώσεις. Ο Ολυμπιακός βρήκε όμως στο πρόσωπο του Γενηδουνιά τον άνθρωπο του αγώνα. 

Ο Έλληνας περιφερειακός σημείωσε τα τρία από τα έξι γκολ της ομάδας του ενώ σημείωσε και τα δύο τελευταία για τον Ολυμπιακό κι ενώ το σκορ ήταν στο 4-4 λίγο πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. 

Ιδιαίτερο στοιχείο του αγώνα οι αρκετές αποβολές που χρεώθηκαν οι παίκτες των δύο ομάδων με τους δύο διαιτητές να σφυρίζουν υπερβολικά σε αρκετά σημεία

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 3-0 και 4-1 στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου έχοντας τον απόλυτο έλεγχο. Με την Σπαντάου να βρίσκει όμως αγωνιστικό ρυθμό και να ανεβάζει την απόδοσή της στην επίθεση κατάφερε να γκολ των Γένγκλινγκ, Σταμ και Κούπερ να ισοφαρίσε σε 4-4, δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου.

Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς όμως με γκολ στον παίκτη παραπάνω έδωσε τη λύση για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου 15 δεύτερα πριν το τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Με γκολ του ίδιου παίκτη στα μισά της τελευταίας περιόδου ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων (6-4) με τον Ντέντοβιτς να διαμορφώνει το 6-5 που ήταν και το τελικό σκορ 55 δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός περιμένει στον ημιτελικό τον νικητή του αγώνα  Έγκερ - Μπαρτσελονέτα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΠΑΝΤΑΟΥ 6-5

Οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 2-3, 1-1

Ολυμπιακός (Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος - Κανακάκης 1, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

Σπαντάου (Κοβάτσεβιτς): Μπάκσα, Σονταντιέ, Γκιλέν, Τσουκ, Νεγκρεάν, Γένγκλινγκ 1, Στρέλεκς, Ντέντοβιτς 2, Σταμ 1, Κούπερ 1, Ρέστοβιτς, Πέτερφι

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags