Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρόσωπο - έκπληξη στο ψηφοδέλτιο Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη!
| 2018-06-08 08:12:00

Πρόσωπο - έκπληξη στο ψηφοδέλτιο Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη!

Sportdog Team
Πρόσωπο - έκπληξη στο ψηφοδέλτιο Γιαννακόπουλου για Ερασιτέχνη!

Πολλά τα σημαντικά ονόματα.

Για σήμερα (8/6) το απόγευμα στις 18:30 είναι προγραμματισμένες οι εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος", προκειμένου να αλλάξει σελίδα η "Μάνα του Λόχου" και να περάσει στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ θα τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου, αλλά μαζί του θα μπουν και άλλα σημαντικά ονόματα, με αυτό του Βασίλη Παυλόπουλου να προκαλεί μεγάλη έκπληξη.

Ο Βασίλης Παυλόπουλος είναι ο γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη, είναι 39 ετών, έχει σπουδάσει νομικά, ενώ είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού επί εποχής Μιχάλη Κίτσιου.

Ένα ακόμη «δυνατό» όνομα στο ψηφοδέλτιο θα είναι αυτό του επιχειρηματία Αλέξανδρου Έλληνα, ο οποίος είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το ανδρικό βόλεϊ του τριφυλλιού, ενώ σε αυτό θα βρίσκεται και το όνομα του Στέφανου Αυγουλέα.

Παράλληλα, το "παρών" θα δώσουν οι Θανάσης Γιαννακόπουλος, Αχιλλέας Μακρόπουλος και Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, οι οποίοι θα στηρίξουν τη νέα προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags