16/06/18 - 08:07

Σε ομάδα της Θράκης διεθνής από τη Ρουάντα!

Την δεύτερη μεταγραφή της, έπειτα από την απόκτηση του πασαδόρου Μπερτασόνι ανακοίνωσε η ΑΕ Κομοτηνής, που ενέταξε στο δυναμικό της τον διεθνή διαγώνιο από την Ρουάντα Νέλσον Νιουρανγκάουα.

Sportdog Team
Σε ομάδα της Θράκης διεθνής από τη Ρουάντα!
536views 0shares

Η ανακοίνωση της νεοφώτιστης ομάδας στην Volleyleague:

«Το τμήμα βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Nelson Nurangwa, που αγωνίζεται ως διαγώνιος, είναι γεννημένος το 1993, έχει ύψος 2.07 και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική της χώρας του, την Ρουάντα.

Ύστερα από αναζήτηση μηνών και έχοντας παρακολουθήσει πολλές περιπτώσεις Αθλητών που αγωνίζονται στην θέση του Διαγωνίου, ο Ηλίας Κρεούζης κατέληξε στην εξαιρετική και ελπιδοφόρα περίπτωση του Nelson Nurangwa.

Με όπλο την εκρηκτικότητα αλλά και την δύναμη, ο Νέλσον έρχεται στην Κομοτηνή για να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Έχει εμπειρία από Ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς αγωνίστηκε στην Δανία και την Φινλανδία με μεγάλη επιτυχία ενώ πέρυσι είχε κλείσει στην Πλοέστι από την οποία ήρθε ο Στάνκου στον ΠΑΟΚ( σαν νταμπλούχος Ρουμανίας)αλλά δεν του έβγαλε βίζα η Ρουμανικη Πρεσβεία(είναι εκτός Σέγκεν η χώρα και είναι πραγματικά δύσκολο), έτσι αναγκάστηκε να γυρίσει στην χώρα του, στην Gisagara Volleyball Club

Η μεγαλύτερη του επιτυχία ήταν όταν πέρσι επελέγη να λάβει μέρος στα δοκιμαστικά για Κορέα(όντας ίσως ο πιο άγνωστος αλλά είδαν στοιχεία πάνω του.

Πάρτε μία γεύση στο βίντεο που ακολουθεί για το τί θα δούμε στην Κομοτηνή!

Καλωσήρθες Νέλσον!»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ