16/06/18 - 23:36

Χωρίς τον Πετρούνια η αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες

Με δέκα αθλητές/αθλήτριες της ενόργανης και δύο της ρυθμικής, θα εκπροσωπηθεί η ελληνική γυμναστική στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα (22 Ιουνίου-1 Ιουλίου).

Sportdog Team
Χωρίς τον Πετρούνια η αποστολή για τους Μεσογειακούς Αγώνες
338views 0shares

Ανάμεσά τους δεν βρίσκεται ο κάτοχος του Μεσογειακού τίτλου στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αυγούστου και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Οκτωβρίου.

Στην ενόργανη γυμναστική μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής ανδρών οι Νίκος Ηλιόπουλος, Χριστόφορος Κωνσταντινίδης, Βλάσης Μάρας, Αντώνης Τανταλίδης, Γιώργος Χατζηευσταθίου και της Εθνικής γυναικών οι Αργυρώ Αφράτη, Βασιλική Μιλλούση, Ευαγγελία Μονοκρούσου, Ιωάννα Ξουλόγη, Βάλια Πλυτά. Μαζί τους στην ισπανική πόλη θα μεταβούν οι προπονητές Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλεχός, Απόστολος Πεσσίνης, Ντιάνα Γιορντάνοβα Ντούντεβα και οι διεθνείς κριτές Δημήτρης Μπαξεβανίδης, Ιουλία Παλαμάρα. Στη ρυθμική γυμναστική θα αγωνιστούν οι πρωταθλήτριες του ατομικού Ελένη Κελαϊδίτη και Μαρία Δερβίση, τις οποίες θα συνοδεύσουν οι προπονήτριες Μαρίνα Φατέεβα, Νούλη Γιαννιτσοπούλου και η διεθνής κριτής Μαρία Πάχτα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ