19/06/18 - 13:57

Ο Παναγιώτης Κουζής με CRF450R Πρωταθλητής της ΜΧ1 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2018 και ο Παναγιώτης Παπίλας με CRF250R στη 3η θέση της ΜΧ2

Τον 16ο τίτλο της καριέρας του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross κατέκτησε ο Παναγιώτης Κουζής, οδηγώντας Honda CRF450R, μία συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. , Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Honda moto στην Ελλάδα.

Ο Παναγιώτης Κουζής με CRF450R Πρωταθλητής της ΜΧ1 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross 2018 και ο Παναγιώτης Παπίλας με CRF250R στη 3η θέση της ΜΧ2
379views 0shares

Ο 29-χρονος αναβάτης εξασφάλισε την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος, συγκεντρώνοντας 322 βαθμούς, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του 1ου σκέλους της ΜΧ1 κατηγορίας του τελευταίου αγώνα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Motocross, που διοργανώθηκε στην πίστα της Αρχαίας Ολυμπίας από την Ολυμπιακή Λέσχη Μοτοσυκλέτας την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018.

Ο Παναγιώτης Κουζής με την πτώση της σημαίας του τερματισμού δήλωσε: «το 2018 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά καθώς έχει ανέβει κατακόρυφα το επίπεδο του ανταγωνισμού. Το 2018 κατάφερα και συνδύασα τις εξαιρετικές ικανότητες της Honda CRF450R με την πολύ καλή φυσική μου κατάσταση.  Η Honda CRF450R χάρη στο νέο κινητήρα και το πολύ καλό πλαίσιο μου έδωσε τη δυνατότητα να οδηγώ γρήγορα ακόμη και στις πιο δύσκολες πίστες του πρωταθλήματος. Εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να βρίσκομαι στην όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάταξη, γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα να βελτιώσω περαιτέρω τις οδηγικές μου ικανότητες. Προκειμένου να βελτιώσω ακόμη περισσότερο τις ικανότητες μου μέσα στο καλοκαίρι θα συμμετέχω σε 2 αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος MXGP, στη Βουλγαρία και στην Τουρκία, ενώ θα συμμετέχω και στο κύπελλο Νοτίου Ελλάδος προκειμένου να μη χάσω ούτε στιγμή την επαφή μου με τους αγώνες πριν το ξεκίνημα της νέας χρονιάς».

Στην μικρότερη κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας οδηγώντας μία Honda CRF250R, συμμετοχή και αυτός της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. εξασφάλισε την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross με 260 βαθμούς.

Ο Παναγιώτης Παπίλας στον τερματισμό δήλωσε: «…η 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς οι νέες μοτοσυκλέτες έφτασαν στην Ελλάδα αφότου είχε ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν. Στην αρχή χρειάστηκα χρόνο να εξοικειωθώ κα τα καλά αποτελέσματα φάνηκαν μετά τον 4ο αγώνα καθώς ανέβηκα μέχρι τη 2η θέση στο βάθρο των νικητών. Η νέα CRF250R είναι μία ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα πλήρως αναβαθμισμένη τόσο στον κινητήρα όσο και στο πλαίσιο της, στοιχεία που δημιουργούν την ιδανική μοτοσυκλέτα με την οποία μπορείς να πρωταγωνιστήσεις στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross».

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ