03/07/18 - 23:54

Πανηγυρίζουν στον Άρη – Μπάσιμο δυνατού επιχειρηματία στην ομάδα

Ποιος θέλει να ηγηθεί νέας προσπάθειας;

Sportdog Team
Πανηγυρίζουν στον Άρη – Μπάσιμο δυνατού επιχειρηματία στην ομάδα
983views 0shares
TAGS
Το νέο Pamestoixima.gr παίζει με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στο Γερμανία – Ολλανδία!

Αχτίδα ελπίδας και... φωτός μετά από χρόνια για το χιλιοταλαιπωρημένο τμήμα βόλεϊ του Αρη.

Σύμφωνα με το metrosport.gr, ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΠ και «ισχυρός άνδρας» της ομάδας στην πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (1997), Μιχάλης Ζορπίδης, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη, ώστε να αναλάβει το τμήμα και να το οδηγήσει σε στιγμές δόξας.

Το πλάνο που εκπονήθηκε από τις δύο πλευρές, που έχουν αλλεπάλληλες συναντήσεις εδώ και μερικές εβδομάδες, αφορά την πλήρη χρηματοδότηση του τμήματος βόλεϊ από τον ιδιοκτήτη του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού οργανισμού της Β. Ελλάδας και έχει ως στόχο την άμεση επιστροφή στα «μεγάλα σαλόνια». Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα ραντεβού με τον γνωστό και επιτυχημένο προπονητή, Χρήστο Πάτρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο «εκλεκτός» να αναλάβει το τμήμα και να το οδηγήσει στις επιτυχίες.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ή και ώρες, αναμένεται να υπάρξουν οριστικές ανακοινώσεις, αλλά γεγονός είναι πως πρόκειται για μια είδηση ικανή να αναπτερώσει το ηθικό των φίλων του Αρη, που είδαν φέτος το τμήμα που έφερε μεγάλες χαρές, να υποβιβάζεται αγωνιστικά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

 

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ