Facebook Pixel Sportdog.gr | Ακόμα μία τεράστια κίνηση Γιαννακόπουλου - Μεταγραφή - βόμβα στον Παναθηναϊκό!
Άλλα Σπορ
| 2018-07-06 17:16:00

Ακόμα μία τεράστια κίνηση Γιαννακόπουλου - Μεταγραφή - βόμβα στον Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Ακόμα μία τεράστια κίνηση Γιαννακόπουλου - Μεταγραφή - βόμβα στον Παναθηναϊκό!

Δυναμώνει πάρα πολύ το Τριφύλλι.

Ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση της Σοφίας Κοσμά!

Η 25χρονη ακραία έχει "γράψει" μεγάλη καριέρα σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Ηρακλή Κηφισιάς και η μεταγραφή της στους Πράσινους αποδεικνύει περίτρανα τις βλέψεις που έχει ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μεγάλα πράγματα και γρήγορη επάνοδο του τμήματος στην Α1.

Η ανακοίνωση: 

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με την 25χρονη διεθνή ακραία Σοφία Κοσμά που θα ενισχύσει την προσπάθεια του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας για τη σεζόν 2018-19! 

Η αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της στα γραφεία της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Superfoods, παρουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου κ. Στέφανου Αυγουλέα. 

Η Σοφία Κοσμα ξεκίνησε την καριέρα της στον Ηρακλή Κηφισιάς και εν συνεχεία αγωνίστηκε κατά σειρά στις εξής ομάδες: Μαρκόπουλο (2007-09 και 2010-11), Κερατέα (2009-10), Ολυμπιακό (2011-14), ΑΕΚ (2015-16) και Ηρακλή Κηφισιάς (2016-18). Επιπλέον ήταν στέλεχος της Εθνικής ομάδας beach volley. 

Στις πρώτες δηλώσεις της στο panathinaikos 1908.gr τόνισε: «Είμαι πολύ ευτυχής που ήρθα στον Παναθηναϊκό και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο που έχει αναλάβει η οικογένεια Γιαννακόπουλου που όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, εγώ και οι συμπαίκτριες μου θα προσπαθήσουμε και θα κάνουμε τα πάντα στο γήπεδο για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός εκεί που του αξίζει, εκεί που αρμόζει στην ιστορία του».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags