Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάγεψε το Λονδίνο ο Τσιτσιπάς – Έγραψε ξανά ιστορία στο Γουίμπλεντον
| 2018-07-06 19:47:00

Μάγεψε το Λονδίνο ο Τσιτσιπάς – Έγραψε ξανά ιστορία στο Γουίμπλεντον

Sportdog Team
Μάγεψε το Λονδίνο ο Τσιτσιπάς – Έγραψε ξανά ιστορία στο Γουίμπλεντον

Ο Έλληνας τενίστας είναι μια ανάσα από τα προημιτελικά.

Αντιμετωπίζοντας ελάχιστες δυσκολίες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξεσφάλισε τη θέση του στον τέταρτο γύρο και στη δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon μετά την εύκολη νίκη επί του Τόμας Φαμπιάνο!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία για το ελληνικό τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Ο 19χρονος μόλις τενίστας θα είναι παρών τη δεύτερη εβδομάδα του ιστορικότερου Major τουρνουά του κόσμου!

Βρίσκεται μόλις ένα ματς μακριά από τον προημιτελικό γύρο μετά την ευρεία και άνετη νίκη του επί του Τόμας Φαμπιάνο με 6-2, 6-1, 6-4 μέσα σε μιάμιση μόλις ώρα!

Ουδεμία σχέση με τον πολύ δύσκολο δεύτερο γύρο κόντρα στον Τζάρεντ Ντόναλντσον δεν είχε ο αγώνας του τρίτου γύρου κόντρα στον qualifier Ιταλό με τον Τσιτσιπά να κάνει κανονικό “πάρτι” και να εκμεταλλεύεται στο έπακρο την κάκιστη μέρα στην οποία βρέθηκε ο αντίπαλός του που, θυμίζουμε, στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει εντυπωσιακά τον Σταν Βαβρίνκα!

Φυσικά, και το φετινό Wimbledon είναι η καλύτερη πορεία ever του Ελληνα τενίστα σε Slam και ποιος ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσει!

Εχει τρελάνει το Λονδίνο αλλά και την παγκόσμια τενιστική κοινότητα με όλα αυτά που έχει πετύχει και στο Wimbledon ο χαρισματικός Ελληνας τενίστας του οποίου η εξέλιξη τα τελευταία δύο χρόνια είναι εκθαμβωτική…

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags