Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελάθηκε ο Κύργιος – Φοβερή αυτοκριτική για τον αποκλεισμό
| 2018-07-08 19:06:00

Τρελάθηκε ο Κύργιος – Φοβερή αυτοκριτική για τον αποκλεισμό

Sportdog Team
Τρελάθηκε ο Κύργιος – Φοβερή αυτοκριτική για τον αποκλεισμό

Τι δήλωσε ο ομογενής από την Αυστραλία.

Αυτοκριτική έκανε ο Νικ Κύργιος, για τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Γουίμπλεντον.

Ο 23χρονος Ελληνοαυστραλός, νο 18 στην παγκόσμια κατάταξη, έδειχνε πως βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και ο ίδιος είχε πει πως στόχευε ψηλά, ειδικά σε αυτό το τουρνουά, όμως στο ματς του 3ου γύρου με τον Κέι Νισικόρι, νο 28 στον κόσμο, δεν κατάφερε να πάρει ούτε σετ! Έχασε από τον 28χρονο Ιάπωνα, που δεν φημίζεται και για τις επιδόσεις του στο γρασίδι, με 6-1, 7-6(3), 6-4 και αποκλείστηκε μέσα σε 1 ώρα και 40 λεπτά.

Ο γνωστός για τις... εκρήξεις του Κύργιος, αυτή τη φορά δεν τα έβαλε με τον διαιτητή ή με το κόσμο, αλλά τα έβαλε με τον εαυτό του! Ήταν απογοητευτικός και ο ίδιος με δηλώσεις του έκανε σκληρή αυτοκριτική.

«Ήμουν εκτός τόπου και χρόνου σε όλο το ματς», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό, αλλά δεν μπήκα ποτέ μέσα στον αγώνα. Δυσκολεύτηκα ακόμη και σε εύκολα χτυπήματα.

Ήθελα να πάω καλά σε αυτό το τουρνουά και τώρα νιώθω πολύ άσχημα, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για να αλλάξω ό,τι έγινε. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια κακή μέρα, όχι κάτι περισσότερο». Και κατέληξε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος και πολύ τσαντισμένος»!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags