Facebook Pixel Sportdog.gr | Η Κέρμπερ σήκωσε το Γουίμπλεντον ύστερα από φοβερό ματς
| 2018-07-14 19:56:00

Η Κέρμπερ σήκωσε το Γουίμπλεντον ύστερα από φοβερό ματς

Sportdog Team
Η Κέρμπερ σήκωσε το Γουίμπλεντον ύστερα από φοβερό ματς

Η Αντζελίκ Κέρμπερ, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, έκανε το καλύτερο ματς της καριέρας της και κέρδισε για πρώτη φορά το Wimbledon “γκρεμίζοντας” τις ελπίδες της Σερίνα Γουίλιαμς για το 24ο Slam!

Είναι η πανάξια πρωταθλήτρια του φετινού Wimbledon!

Και είναι η Αντζελίκ Κέρμπερ!

Η Γερμανίδα τενίστρια, στα 30 της χρόνια, έκανε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας της κερδίζοντας, στα δύο σετ μάλιστα 6-3, 6-3, τη Σερίνα Γουίλιαμς που ήταν και το φαβορί του τελικού και κατέκτησε το πρώτο της Wimbledon και τρίτο συνολικά Major της ζωής της!

Όλα αυτά μετά από μια ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ πραγματικά εμφάνιση που άγγιξε το “τέλειο”!

Η Γερμανίδα τενίστρια όρθωσε ένα ανεπανάληπτο αμυντικό “τείχος” στην Αμερικανίδα που φάνηκε να έχει πολύ περισσότερο άγχος από την αντίπαλό της που την οδήγησε σε πολλά λάθη για το επίπεδό της.

Ωστόσο, αυτή που την ώθησε σε τόσα πολλά λάθη ήταν η Κέρμπερ με τα αμέτρητα τρεξίματά της, την ασύλληπτη σταθερότητα που είχε στο παιχνίδι από τη βασική γραμμή και την επιθετικότητα που έδειξε όπως της έδινε το δικαίωμα η Σερίνα!

Τέσσερις φορές κατάφερε η φανταστική Γερμανίδα να σπάσει το σερβίς της Σερίνα, τις τρεις μάλιστα στο πρώτο σετ στο οποίο έπαιξε υποδειγματικά.

Γύρναγε απίστευτα πράγματα πίσω στο κορτ της Σερίνα και η Αμερικανίδα μοιραία οδηγούνταν σε λάθη που πολλαπλασιάστηκαν προς το τέλος του πρώτου σετ με την Κέρμπερ να κάνει τελικά το 1-0!

Το “ανθρώπινο” θα ήταν να πέσει κάπως η απόδοση της Κέρμπερ αλλά αυτό δεν έγινε!

Το πόδι της Γερμανίδας παρέμεινε στο “γκάζι”, δεν έριξε ούτε στο ελάχιστον τον ρυθμό της και με ένα ακόμα break έφθασε πλέον μια ανάσα από τον τίτλο.

Η Σερίνα ήλπιζε πλέον μόνο σε κάποιας μορφής choking από τη Γερμανίδα που όμως δεν ήρθε ποτέ…

Με γερμανική “ψυχρότητα”, η Αντζι τελείωσε το ματς στο πρώτο της match point και μετά το Αυστραλιανό και το Αμερικανικό Όπεν τώρα προσθέτει και το Wimbledon στην πλούσια πλέον συλλογή της!

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags