Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο αίμα - Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Σημαντική ενίσχυση
Άλλα Σπορ
| 2018-07-16 14:06:00

Νέο αίμα - Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Σημαντική ενίσχυση

Sportdog Team
Νέο αίμα - Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΟΚ - Σημαντική ενίσχυση

Υπάρχουν και οι πρώτες δηλώσεις.

Την απόκτηση της Ελένης Τσιτσιπλάμη που αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου, γνωστοποίησε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και για το Γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ασπρόμαυρου Ερασιτέχνη:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ελένη Τσιτσιπλάμη για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 22χρονη διαγώνιος αγωνιζόταν με τα χρώματα του Μυγδονιακού, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα ως αθλήτρια πετοσφαίρισης και φέτος αποφάσισε να κάνει το «άλμα» στην καριέρα της, καθώς θα αγωνιστεί με τα «ασπρόμαυρα» στην Pre League Κατηγορία, σε ένα πρωτάθλημα που κατά γενική ομολογία θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και συναρπαστικό, από το οποίο θα έχει να κερδίσει πάρα πολλά τόσο ατομικά όσο και ομαδικά ως αθλήτρια.

Μετά την έναρξη της συνεργασίας, η Ελένη Τσιτσιπλάμη δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που πλέον είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ξέρω ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά πιστεύω πως θα είναι πολύ ωραία εμπειρία για όλους εμάς. Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και θα βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο να υλοποιηθούν. Καλή χρονιά να έχουμε, μακριά από τραυματισμούς».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags