Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε τώρα: Διεθνή από την Αυστραλία ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός!
| 2018-07-20 15:53:00

Έσκασε τώρα: Διεθνή από την Αυστραλία ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός!

Sportdog Team
Έσκασε τώρα: Διεθνή από την Αυστραλία ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός!

Η ενίσχυση συνεχίζεται.

Παίκτρια του Ολυμπιακού θα είναι για την επόμενη σεζόν η Κίσα Γκόφερς, με την 28χρονη παίκτρια να είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αυστραλίας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει τα εξής:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κίσα Γκόφερς. Η διεθνής αθλήτρια υδατοσφαίρισης με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους. Η Κίσα Γκόφερς είναι 28 ετών (16/03/1990) και έχει ύψος 1,78μ.

Η Κίσα Γκόφερς, δήλωσε στο olympiacossfp.gr για την μεταγραφή της:  «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν και θα έχω την ευκαιρία να παίξω επαγγελματικό πόλο σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό. Έχοντας ακούσει τόσα υπέροχα πράγματα για τον σύλλογο, ανυπομονώ να ενσωματωθώ στην ομάδα και να γνωρίσω από κοντά τις συμπαίκτριες μου αλλά και το προπονητικό επιτελείο. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι στην κατάλληλη κατάσταση για να πετύχει όλους τους στόχους της φέτος. Σκοπός μου είναι να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ έτσι ώστε να προστεθούν και άλλα τρόπαια στην πλούσια συλλογή του Ολυμπιακού. Μόλις επισκέφθηκα την Ελλάδα με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας και μπορώ να πω ότι έχω ερωτευτεί την χώρα και τον τρόπο ζωής σας. Ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα έρθω μόνιμα στην Ελλάδα και να μάθω πολλά περισσότερα για την Ελληνική κουλτούρα».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags