Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος του τζετ σκι στην Αμάρυνθο
| 2018-07-21 21:33:00

Αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος του τζετ σκι στην Αμάρυνθο

Sportdog Team
Αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο  Ελλάδος του τζετ σκι στην Αμάρυνθο

Οι αγώνες θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 4-5 Αυγούστου.

Αντίστροφη μέτρηση για την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος στο τζετ σκι, που θα διεξαχθεί σε ένα 15νθήμερο από σήμερα, το Σαββατοκύριακο 04-05 Αυγούστου στην όμορφη Αμάρυνθο του Δήμου Ερέτριας. Οι κορυφαίοι οδηγοί του αθλήματος αναμένεται να δώσουν εντυπωσιακό παρών διεκδικώντας τις θέσεις του βάθρου, προσφέροντας εντυπωσιακό και συναρπαστικό θέαμα.

«Η Αμάρυνθος είναι μια πολύ όμορφη περιοχή, νέα για την ΕΛΤ που επέλεξε να την εντάξει στο αγωνιστικό της πρόγραμμα για πρώτη φορά. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τις επαφές βρήκαμε ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και θέλουν να γίνονται πετυχημένες εκδηλώσεις σ’ αυτόν. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία και συνεργασία με τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Παπαγγελή και μέλη του ΔΣ και είμαστε σίγουροι για μια πετυχημένη διοργάνωση με πολλές συμμετοχές, δυνατές μονομαχίες και εντυπωσιακό θέαμα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας Παύλος Χριστόπουλος.

Οικοδεσπότης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018 θα είναι ο Δήμος Ερέτριας και η Δήμαρχος Αμφιτρίτη Αλημπατέ, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ) και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Αμαρύνθου.

Το παρών αναμένεται να δώσουν όλοι οι κορυφαίοι οδηγοί του αθλήματος, ανάμεσά τους οι Αντώνη Κόκας, Θοδωρής Λαδογιάννης, Παντελής Πολίτης, Νίκος Φλώρος, Νίκος Μεζίτης και ακόμα 20-25 περίπου πρωταθλητές.

Οι αγώνες το Σάββατο (04/08) θα ξεκινήσουν στις 16:00 και θα ολοκληρωθούν στις 20:00 με τις απονομές στην κεντρική πλατεία της Αμαρύνθου, ενώ την Κυριακή (05/08) θα διεξαχθούν από τις 10:00 έως τις 14:00 και θα ακολουθήσουν οι απονομές της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags