Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίμα για την Εθνική - Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία και... έχασε το μετάλλιο
Άλλα Σπορ
| 2018-07-25 00:18:00

Κρίμα για την Εθνική - Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία και... έχασε το μετάλλιο

Sportdog Team
Κρίμα για την Εθνική - Δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ισπανία και... έχασε το μετάλλιο

Ηττήθηκε με 10-6 από την Ισπανία στα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο.

Μακριά από τον καλό της εαυτό έμεινε η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών που ηττήθηκε με 10-6 από την Ισπανία και έμεινε εκτός διεκδίκησης μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο.

Στη σκιά της τραγωδίας στην Αθήνα διεξήχθη η αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία για τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι Έλληνας αθλητές φόρεσαν μαύρα περιβραχιόνια στα μπουρνούζια τους, ενώ τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε κακό αγωνιστικό πρόσωπο και έμεινε εκτός ημιτελικων στη διοργάνωση. Η Εθνική μας ήταν κάκιστη στον παίκτη παραπάνω, γεγονός που στοίχισε σημαντικά.

Η Εθνική μας μπήκε μουδιασμένα στο παιχνίδι και με γκολ των Μπούστος και Ταχούλ βρέθηκε να χάνει με 2-0 δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Ο Φουντούλης με σουτ στον παίκτη παραπάνω μείωσε σε 2-1 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.

Ο Σκουμπάκης έχασε τρομερή ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν βρέθηκε εξ' επαφής με το τέρμα μετά από πάσα του Γενηδουνιά αλλά αστόχησε. 

Η Ισπανία έδειχνε να κυριαρχεί στην πισίνα και με όπλο τον παίκτη παραπάνω προηγήθηκε με 3-1 με γκολ του Γρανάδος, 6:36 πριν το τέλος του δευτέρου οκταλέπτου. Ο Αργυρόπουλος με παλικαρίσιο τέρμα στον παραπάνω μείωσε για την Εθνική μας αλλά ο Μουνιαρίθ έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων (4-2) για την Ισπανία.

Με ωραίο σουτ από τα πέντε μέτρα ο Γενηδουνιάς μείωσε σε 4-3 για την Εθνική μας ένα περίπου λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου. Μάλιστα ο Έλληνας παίκτης έδειξε τον ουρανό μετά την επίτευξη του τέρματός του σε μια συγκινητική κίνηση. 

Η Εθνική μας κατέρρευσε στο τρίτο οκτάλεπτο. Με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να χάνει τον έναν παίκτη παραπάνω μετά τον άλλον οι Ισπανοί βρήκαν την ευκαιρία να χτίσουν σερί.

Με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (Ντελ Τόρο, Μάγιαρακ, Γρανάδος, Ταχούλ) οι οικοδεσπότες έκαναν σερί 4-0 και έφτασαν στο 8-3 του τρίτου οκταλέπτου. Η Εθνική μας στην τρίτη περίοδο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα βρίσκοντας και έναν εξαιρετικό Λόπεθ που έδειχνε την ποιότητά του όποτε χρειαζόταν. Η διαφορά ήταν τέτοια που η Εθνική μας ομάδα δεν κατάφερε να αντιδράσει στο τελευταίο οκτάλεπτο. 

Από δύο γκολ για την Ισπανία σημείωσαν Γρανάδος, Ταχούλ, Μάγιαρακ. Για την Ελλάδα δύο γκολ πέτυχε ο Γενηδουνιάς.

ΙΣΠΑΝΊΑ - ΕΛΛΑΔΑ 10-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 4-0, 2-3

Ισπανία (Μαρτίν): Λόπεζ Πινέδο, Μουναρίθ 1, Γρανάδος Ορτέγκα 2, Ντελ Τόρο 1, Μινγκέλ Αλφερέθ, Λαρούμπε, Καμπάνας Πεγάδο, Φερνάντεθ Μιράντα 1, Ταχούλ 2, Περόνε, Μάγιαρακ 2, Μπούστος 1, Λόριο 

Ελλάδα (Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης 1, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags