Facebook Pixel Sportdog.gr | Θρίαμβος για την Κρήτη στην Πρέβεζα και το Κ17 Juniors Final
| 2018-07-31 23:09:00

Θρίαμβος για την Κρήτη στην Πρέβεζα και το Κ17 Juniors Final

Sportdog Team
Θρίαμβος για την Κρήτη στην Πρέβεζα και το Κ17 Juniors Final

Ένα πλούσιο διήμερο γεμάτο beach volley στην άμμο της Κυανής ακτής στην Πρέβεζα και στις εγκαταστάσεις του Ermis Beach Volley Club ολοκληρώθηκε.

Η Κρήτη θριάμβευσε στους παίδες και στις κορασίδες με τις ομάδες των Μανώλη Παχιαδάκη, Κίμωνα Σπινθάκη και Γεωργία Αντωνάκη, Ιωάννα Περδικάκη να ανεβαίνουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Ένωση Κρήτης κερδίζει εδώ και πολλά χρόνια την πρωτιά στον αριθμό συμμετεχόντων ομάδων στα περιφερειακά τουρνουά (Regional) και όπως αποδείχθηκε, η ποσότητα συνδυάζεται και με την αγωνιστική δυναμική.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες από κάθε πλευρά της Ελλάδας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό καθ'ολη την διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι ήταν υψηλού επιπέδου κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κόσμου που αγκάλιασε την διοργάνωση, ενώ υπήρχε και διαδικτυακή κάλυψη των παιχνιδιών από το ART TV Πρέβεζας.

«Η διοργάνωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη παρά το γεγονός ότι ο καιρός μας δυσκόλεψε λίγο την τελευταία ημέρα των αγώνων. Πιστεύω ότι χρειάζεται μεγαλύτερη ανάπτυξη στα αγόρια, ενώ με χαρά είδα στα κορίτσια πολλές ομάδες να παίζουν beach volley υψηλού επιπέδου. Ήταν πολύ σημαντικό που η διοργάνωση καλύφθηκε διαδικτυακά και αρκετός κόσμος παρακολουθήσε τους αγώνες από τον υπολογιστή, ενώ αρκετοί βρέθηκαν και στις εγκαταστάσεις μας και είδαν τους αγώνες. Πριν δύο χρόνια πολύς κόσμος στην Πρέβεζα δεν γνώριζε το beach volley και σιγά σιγά μπαίνει στην καθημερινότητά τους. Είμαι χαρούμενος που άκουσα από αρκετούς, αθλητές, προπονητές, γονείς ότι το Κ17 Juniors Final ήταν το πιο πετυχημένο αναπτυξιακό τουρνουά που έχει διοργανωθεί» δήλωσε ο πρόεδρος του Ermis Beach Volley Club Πρέβεζας Σπύρος Σακκάς.

«Από οργανωτικής πλευράς πιστεύω για τους συμμετέχοντες ήταν πολύ καλά τα πράγματα και θεωρώ ότι πετύχαμε σε αυτόν τον τομέα. Στο αγωνιστικό κομμάτι είδαμε πολύ καλές ομάδες και κυρίως στις κορασίδες, που οι αγώνες ήταν σε υψηλά στάνταρ. Η συμμετοχή του κόσμου καθ'όλη την διάρκεια του διημέρου ήταν μεγάλη και αυτό μας γέμισε χαρά. Η Πρέβεζα είναι μία περιοχή που δουλεύουν πολύ με στόχο την ανάπτυξη του beach volley, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά που μετά τις υποχρεώσεις τους στη σάλα το χειμώνα παίζουν τα καλοκαίρια beach volley και δείχνουν μεγάλη αγάπη σε αυτό. Με αφορμή την διοργάνωση στη Πρέβεζα, πλέον και άλλοι Νομοί εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την δημιουργία εγκαταστάσεων beach volley και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για το άθλημα» δήλωσε το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ιφιγένεια Τέφα.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags