06/08/18 - 22:15

Υψηλού επιπέδου θέαμα στις Ράχες και θρίαμβος της Βόρειας Ελλάδας και της Καλαμάτας

Ένα διήμερο γεμάτο beach volley στις άριστες εγκαταστάσεις του Πολυχώρου Nisi στην παραλία Ραχών ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Sportdog Team
Υψηλού επιπέδου θέαμα στις Ράχες και θρίαμβος της Βόρειας Ελλάδας και της Καλαμάτας
212views 0shares

Η Βόρεια Ελλάδα ήταν νικήτρια στις νεάνιδες, με την Έλενα Μπάκα από την Θεσσαλονίκη και την Διονυσία Μάτιου από την Κατερίνη να κάνουν το repeat στο Κ19 Juniors Final. Στους έφηβους οι Καλαματιανοί Αριστείδης και Σπύρος Χανδρινός κατέκτησαν τον τίτλο, στο ίδιο γήπεδο που πέρυσι πανηγύρισαν το πρωτάθλημα στην κατηγορία Κ17.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν ομάδες από κάθε πλευρά της Ελλάδας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό καθόλη την διάρκεια των αγώνων, οι οποίοι ήταν υψηλού επιπέδου κερδίζοντας και το χειροκρότημα του κόσμου που αγκάλιασε την διοργάνωση. Το παρών την τελευταία ημέρα των αγώνων έδωσε και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Δήμων Ελλάδας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς.

«Σημασία έχει που όλοι οι συμμετέχοντες πέρασαν καλά. Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου, ειδικά στους έφηβους και ο κόσμος είδε όμορφους αγώνες. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε για άλλη μία χρονιά. Ο Πολυχώρος Nisi θα είναι δίπλα στο beach volley και στο μέλλον για ακόμα καλύτερα πράγματα» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Πολυχώρου Nisi Φίλιππος Ουρανίδης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με την ολοκλήρωση του Κ19 Juniors Final ευχαριστεί τους συνδιοργανωτές του τουρνουά τον Πολυχώρο Nisi και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Φίλιππο Ουρανίδη, τον Δήμο Στυλίδας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς και τους χορηγούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors Arla Protein, VW-Kosmocar, ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, Gala και Fosonline.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ