Facebook Pixel Sportdog.gr | Τιμ vs Τσιτσιπάς: Επεισόδιο 5
| 2018-08-08 21:33:00

Τιμ vs Τσιτσιπάς: Επεισόδιο 5

Sportdog Team
Τιμ vs Τσιτσιπάς: Επεισόδιο 5

Για 5η φορά φέτος θα βρεθούν αντιμέτωποι Τσιτσιπάς και Τιμ ενώ το ντεμπούτο του στο Τορόντο θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Ράφαελ Ναδάλ.

Τρίτη ημέρα αγώνων στο Rogers Cup του Καναδά και το μεγάλο όνομα του ταμπλό, ρίχνεται στη μάχη του τίτλου!

Ο Ράφαελ Ναδάλ αντιμετωπίζει στο πρώτο βραδινό ματς του κεντρικού court (01:30GR-COSMOTE SPORT 6HD) τον Μπενουά Περ, στην επιστροφή του Ισπανού στο tour, μετά την σκληρή ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ημιτελικά του Wimbledon!

To No1 του κόσμου, μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τον ασταθή Γάλλο, χωρίς μάλιστα να έχει χάσει σετ!

Ίσως το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας, θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο μεγαλύτερο court των εγκαταστάσεων στο Τορόντο (20:00GR-COSMOTE SPORT 7HD) και είναι ανάμεσα στον δικό μας, Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ντόμινικ Τιμ που θα παίξει για πρώτη φορά σε hard court τουρνουά μετά το Indian Wells, όπου είχε νικήσει τον Στέφανο στο 2ο γύρο, πριν εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού το επόμενο ματς με τον Πάμπλο Κουέβας.

Ο Αυστριακός προτίμησε να παίξει σε δύο χωμάτινα τουρνουά, μετά την εγκατάλειψή του στον 1ο γύρο του Wimbledon (με Παγδατή) και είναι αμφίβολη η αγωνιστική του κατάσταση, δίνοντας έτσι μια μεγάλη ευκαιρία στον Τσιτσιπά να συνεχίσει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και αποτελέσματα στη δεύτερη hard court περίοδο της χρονιάς.

Αυτή θα είναι η 5η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωποι οι δύο άνδρες μέσα στο 2018, με τον Τιμ να προηγείται 3-1 στις νίκες, έχοντας κερδίσει τον Στέφανο και στις δύο hard court συναντήσεις τους (Doha, Indian Wells Masters).

To πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξει με την αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς κόντρα στον wild card Καναδό, Νο121 στον κόσμο, Πίτερ Πολάνσκι ενώ θα ακολουθήσουν επίσης ενδιαφέροντα παιχνίδια όπως Ράονιτς-Τιαφό, Φονίνι-Σαποβάλοφ, Ναδάλ-Περ και Αλασιμέ-Μεντβέντεφ.

Τον πρώτο τους αγώνα στο τουρνουά θα δώσουν Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο που έπαιξαν και την περασμένη εβδομάδα στο tour.

Ο Γερμανός που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο του στην Ουάσινγκτον, θα παίξει κόντρα στον Μπράντλει Κλαν ενώ ο Αργεντίνος που ηττήθηκε στον τελικό του Λος Κάμπος στο Μεξικό, θα αντιμετωπίσει (18:00GR) τον Ρόμπιν Χάασε ο οποίος έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα απέναντι στον Κέι Νισικόρι.

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags