Facebook Pixel Sportdog.gr | Με πίστη και αυτοπεποίθηση για την έκπληξη
| 2018-08-09 19:48:00

Με πίστη και αυτοπεποίθηση για την έκπληξη

Sportdog Team
Με πίστη και αυτοπεποίθηση για την έκπληξη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει απόψε στις 20:00 τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σε μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της μέχρι τώρα καριέρας του, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Rogers Cup στον Καναδά. Το preview της σπουδαίας αναμέτρησης…

Ακόμη μια σπουδαία ημέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ακόμη μια σπουδαία ημέρα για το ελληνικό τένις. Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την εκκωφαντική του νίκη επί του Ντομινίκ Τιμ στον 2ο γύρο του Rogers Cup, ετοιμάζεται για μια από τις σπουδαιότερες μονομαχίες της καριέρας του, με αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στεφ εναντίον Νόλε στις 20:00GR – COSMOTE SPORT 6 HD λοιπόν, με τον Τσιτσιπά να πηγαίνει με υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, αλλά φυσικά με την στοιχειώδη ωριμότητα για τέτοιου είδους περιπτώσεις, ώστε να πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη νίκη του, μέχρι την επόμενη…

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει. Αρχικά, γιατί θα έχει αντίπαλο τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος και σε καλή αγωνιστική κατάσταση να μην ήταν, και πάλι θα ήταν το απόλυτο φαβορί, πόσο μάλλον τώρα που τρέχει σερί εννιά συνεχόμενων νικών και δείχνει να επανέρχεται στην top φόρμα του.

Ο Τσιτσιπάς πάντως, αφενός δεν έχει τίποτα να χάσει από την αναμέτρηση, την παρθενική του αναμέτρηση στην φάση των “16” ενός Masters, κι αφετέρου, βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική περίοδο, έχοντας οκτώ νίκες στα τελευταία δέκα ματς του, πράγμα που του προσδίδει τον χαρακτηρισμό του tricky αντιπάλου, ικανού για το βήμα παραπάνω.

Ο Τζόκοβιτς έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής τους Μίρζα Μπάσιτς και Πίτερ Πολάνσκι στον θεσμό, παίζοντας τένις σε χαλαρό τέμπο, χωρίς να πιέζει τον εαυτό του και να τον ωθεί σε ακρότητες.

Αυτό, ίσως θα χρειαστεί να κάνει σήμερα, αφού ο Στεφ έρχεται από δυο εντυπωσιακές νίκες, αν μη τι άλλο, απέναντι σε αθλητές του Top25 και ο Σέρβος μόνο εύκολο απόγευμα δεν αναμένεται να έχει.

Μεγάλη μάχη λοιπόν στο κεντρικό court του Rogers Cup στο Τορόντο, που ας ελπίσουμε στο τέλος να βρει νικητή τον Έλληνα πρωταθλητή μας, και να ζήσουμε όλοι μαζί ακόμη μια μαγική βραδιά για το ελληνικό τένις.

Καλή επιτυχία Στεφ!

 

ΠΗΓΗ: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags