Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυναμική Πεσιρίδου και ρεκόρ στο Βερολίνο
| 2018-08-09 21:39:00

Δυναμική Πεσιρίδου και ρεκόρ στο Βερολίνο

Sportdog Team
Δυναμική Πεσιρίδου και ρεκόρ στο Βερολίνο

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου έχει αποδείξει και άλλες φορές στο παρελθόν πως είναι αθλήτρια αγώνων.

Η πρωταθλήτρια μας αγωνίστηκε σήμερα στην πρώτη ημιτελική σειρά των 100 μ. εμπ. και διεκδίκησε στα ίσα την πρόκριση στον τελικό. Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη σειρά τερμάτισε στην τρίτη θέση με 13.00 και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Κατάφερε, παρά τα όποια προβλήματα τραυματισμών να φτάσει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο Βερολίνο και να κοιτάξει στα μάτια τις αντιπάλους της.

Η έκτη πριν δύο χρόνια στο Άμστερνταμ το πάλεψε μέχρι το τέλος και κυνήγησε τη δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση, η οποία πήγε στην Αλινα Ταλάι με 12.96. Η Πεσιρίδου ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή σε όλη την κούρσα και ιδιαίτερά στα τελευταία εμπόδια, όπου κατάφερε να γίνει επιθετική.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έφτασα ως εδώ και έκανα ρεκόρ χρονιάς. Το πάλεψα με την ψυχή μου και πραγματικά νιώθω υπερηφάνεια για μένα, που δεν τα παράτησα ούτε ένα λεπτό, στη διάρκεια της δύσκολης χρονιάς", είπε η Πεσιρίδου με το τέλος της κούρσας, η οποία με το 13.00 κατέλαβε την 13η θέση στον ημιτελικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags